Studio Content - Mix & Match-7.jpg

Wat heb ik jou te bieden?

Ik zorg ervoor dat jij door onze work-life coaching de vrouw kan zijn die je wil zijn. Dus bye bye schuldgevoelens! Dankzij deze coaching besef je dat voor jezelf kiezen niet egoïstisch is maar noodzakelijk. Hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe meer energie je hebt om voor anderen te zorgen. En dat is wat je belangrijk vindt, dat de mensen van wie je houdt gelukkig zijn, maar vanaf nu gaat dat niet meer ten koste van jezelf.

The best accessory a girl can own is

CONFIDENCE!

Zou je graag willen dat je:

 • Je minder onzeker voelt en minder aan jezelf twijfelt?

 • Niet meer gebukt gaat onder je perfectionisme en negatieve gedachten?

 • Je niet schuldig voelt als je eens niets ‘nuttigs’ doet of als je ‘nee’ zegt?

 • Niet meer piekert over fouten die je gemaakt hebt?

 • De controle kan loslaten en hulp durft te vragen?

 • Geen race meer tegen de klok moet voeren om al je to do’s af te krijgen?

 

Ik kan je leren ‘foert’ te zeggen! Na deze work-life coaching kan ook jij ‘nee’ zeggen. En nog beter: je voelt je hier niet schuldig over! Je hebt een balans gevonden in je drukbezette leven. Je hoeft jezelf niet elke minuut van de dag 100% te geven. Je kan na deze coaching kiezen op welke momenten je wil schitteren en wanneer ‘goed = goed genoeg’. Je voelt je zelfzekerder. Je leeft, je leert: je bent mens!

Beeld je in dat je:

 • Je eigen grenzen kent, aangeeft en bewaakt. ‘Nee’ behoort tot de mogelijkheden, zonder je hier schuldig over te voelen. Je bent niet meer bang om anderen te kwetsen of teleur te stellen.

 • Ervan kan genieten dat je een sterke, zelfstandige vrouw bent. Je kan zelfzekere keuzes maken. Fouten zie je niet langer als een bedreiging maar als een bewijs dat je probeert.

 • Zelf niet meer je grootste vijand bent. Je hebt ingezien dat hard zijn voor jezelf de dingen niet sneller oplost. Dus waarom jezelf dan onderuit halen? Het dient geen enkel nut.

 • De dingen waar je geen controle over hebt kan loslaten. Je vertrouwt op jezelf en op het idee dat altijd alles goed komt.

 • De dingen gewoon even kan laten liggen ZONDER schuldgevoelens. Hierdoor krijg je tijd voor de dingen die je leuk vindt want klusjes of to do’s MOETEN niet meer voorrang krijgen.

 • Je controlefreak geregeld op vakantie kan sturen. Je beseft dat er niet altijd een plan moet zijn… Deze gedachte leek onmogelijk, maar is nu een evidentie.

 

Klinkt dit goed? Ontdek dan hieronder hoe je dit kan bereiken.

Studio Content - Mix & Match-24.jpg

Hoe werkt onze work-life coaching?

Ik weet dat hulp vragen moeilijk is voor jou. Je bent het gewoon om zelf de controle te hebben en je eigen problemen op te lossen. Het is al fantastisch dat je beseft en voelt dat je dit tempo niet gaat volhouden! Dat is jouw kans om te kiezen voor meer rust en balans in je leven. Altijd perfect willen zijn en zo efficiënt mogelijk je dag doorkomen is gewoon vermoeiend. Superwoman is een fictief personage: probeer dus van fictie geen realiteit te maken!

 

Ik ben niet jouw hulplijn; ik word jouw ‘partner in crime’. We gaan er samen voor zorgen dat jij de vrouw kan zijn die je wil zijn: zelfzeker, vrij van schuldgevoelens en zelfbewust.

 

De eerste stap in dit proces is contact opnemen met mij om een afspraak in te plannen. Ik bezorg je dan op voorhand een online vragenlijst om jouw talenten in kaart te brengen. Dit is essentiële informatie om tijdens het hele coachingstraject mee aan de slag te gaan. Tijdens ons één-op-één gesprek staan we stil bij je huidige situatie en je verwachtingen voor de toekomst: wat zou je anders willen? Op het einde van dit eerste gesprek formuleren we samen concrete doelen voor het coachingtraject dat volledig op jouw behoeften is afgestemd.

Hoe ziet zo’n traject eruit?

We beginnen dus met een diepgaande behoefteanalyse. De talentenvragenlijst krijg je voorafgaand doorgestuurd. Dankzij al deze informatie weet ik wat je nodig hebt om die eerste stappen in de goede richting te zetten en maak ik een coachingtraject op maat bij enkele van onze gekwalificeerde coaches. Een selectie uit de type coachings of thema's die aan bod kunnen komen tijdens jouw coachingtraject: 

 • Zelfvertrouwen

 • Nee (leren) zeggen

 • Perfectionisme

 • Omgaan met stress

 • Mindfulness

 • Loopbaancoaching

 • Hoogsensitiviteit

 • Voetreflexologie

 • ...

Vervolgens heb je 4 of 8 coachinggesprekken van 1u, verspreid over een periode van 3 of 6 maanden. Deze afspraken worden in onderling overleg ingepland, met telkens ongeveer 2 weken tussen een afspraak. Deze coachinggesprekken worden verspreid over de verschillende coaches, elk met een specifiek specialisme, om jou maximaal te kunnen ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen. Mijn meerwaarde zit hem dus in het feit dat ik jouw kans op succes vergroot door direct de juiste op maat begeleiding aan te bieden.

Waarom kies ik ervoor om samen te werken met verschillende coaches en doe ik niet zelf de volledige begeleiding?

Ik heb jarenlang mijn eigen praktijk gehad als psycholoog waarin ik mensen begeleidde met ernstige stressklachten en burn-out. Heel veel vrouwen vertelden mij bovenstaand verhaal: geen zittend gat, perfectionistisch, drukke agenda, zelftwijfel, controle behouden (en moeilijk kunnen loslaten), schuldgevoelens, etc. Met andere woorden: al deze vrouwen konden heel hard werken, zowel privé als in hun job, maar niet tot rust komen. Tijdens deze begeleidingen merkte ik dat er een allround aanpak nodig was om blijvende resultaten te boeken. Iets dat ik op mezelf niet kon bieden. Ik verwees deze vrouwen dan door naar andere collega-psychologen of coaches, met een andere specialisatie.

Op zo’n momenten hoorde ik dan dat veel mensen door het bos de bomen niet meer zagen in het ruime online aanbod van hulpverlening en coaching. Zoeken op Google zorgde vaak voor keuzestress en onzekerheid want hoe wist je nu wie of wat de oplossing had voor jouw probleem? Er bestaat zoveel! Ook kreeg ik vaak de vraag: "Hebben al deze coaches wel een opleiding gevolgd?" Begrijpelijk dat je een kwaliteitsgarantie wil als je in jezelf gaat investeren. Hulp vragen is voor veel vrouwen al moeilijk genoeg. Stel je voor dat je, als je al je moed bijeen hebt geraapt, bij de verkeerde coach terecht zou komen! Op goed geluk iemand kiezen kan veel frustraties met zich meebrengen en tot ongenoegen leiden.

Waarom moeilijk doen, 

als het samen kan?!

Zo is het idee van Mix & Match Coaching ontstaan. Ik kon mijn opleiding en jarenlange ervaring als psycholoog gebruiken om coaches te selecteren waarvan ik wéét dat ze een grondige opleiding hebben genoten en een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden. Je hoeft dus niet meer alleen op zoek te gaan naar de juiste coach die jouw probleem kan oplossen; ik doe dit samen met jou. Je kans op succes wordt dus veel groter!

Daarnaast blijf ik doorheen heel het coachingtraject jou mee opvolgen. Dat wil zeggen dat je mij altijd kan contacteren als je ergens mee zit of als je toch (kleine) wijzigingen zou willen aanbrengen in je doelen. Alle coaches werken onderling ook nauw samen, waardoor je minder vaak je verhaal opnieuw moet vertellen. Al deze elementen zorgen ervoor dat je zo efficiënt mogelijk aan je eigen doelen kan werken.

Quote 3 - website.png

Wat is het resultaat van de work-life coaching?

 • Je bent een sterke, zelfstandige vrouw. Je kan zelfzekere keuzes maken en je bent mild voor de werkpunten die er nog steeds zijn.

 • Je kan ‘nee’ zeggen zonder je hier schuldig over te voelen. Je bent niet meer bang om anderen te kwetsen of teleur te stellen. Je beseft dat zelfzorg de beste manier is om ook voor anderen te kunnen zorgen.

 • Je kan de dingen waar je geen controle over hebt loslaten. Je vertrouwt op jezelf en op het idee dat altijd alles goed komt. Je beseft dat er niet altijd een plan moet zijn…

 • Je hebt komaf gemaakt met de ‘MOETES’. Je kan er nu voor kiezen om de dingen gewoon even te laten liggen, ZONDER schuldgevoelens. Je hebt tijd voor de dingen die je leuk vindt.  

 • Je hebt een balans gevonden in je leven. Een balans tussen geven en nemen, tussen inspanning en ontspanning, tussen anderen en jezelf.

Quote 1 - website (1).png

ENKELE VAN ONZE KLANTEN ZELF AAN HET WOORD...

Dorien uit Herenthout 

"Ik zou het iedereen kei hard aanraden om een traject te volgen omdat het voelde als thuiskomen bij Stefanie en de coaches. Het zijn allemaal een voor een top coaches, die u door en door lijken te kennen. Mix & Match Coaching heeft een heel persoonlijke aanpak, waar ik me 100% op mijn gemak bij heb gevoeld. Het was leuk en tof en ik heb er echt dingen uitgehaald voor mezelf. 

Ik ben terug meer opener over mezelf en mijn gevoelens. Ik heb terug het gevoel dat ik er mag bij horen. Ik mag mijn gevoelens tonen en mijn mening zeggen, ook al is de ander er misschien niet mee akkoord. Ik kropte alles op omdat ik anderen niet tot last wou zijn maar nu besef ik dat ik er ook mag zijn.  


Ik heb dankzij dit traject een goede start genomen en nu voel ik me helemaal klaar om de weg verder te zetten. Ik heb nu wel de juiste handvaten om het zelf te doen. Ik heb achteraf bekeken spijt dat ik zo lang gewacht heb want misschien had ik veel sneller terug kunnen gaan werken. Ik voel me echt veranderd en ik voel me klaar om in september terug aan de slag te gaan. Mijn advies: doe het gewoon!

Isabelle uit Herentals

"Het is zeker de moeite om te doen. Ik heb er dan ook echt geen spijt van. Het was fijn om eens dieper in te gaan op bepaalde thema’s. De coaches waren elk op hun eigen manier zeer verrijkend. Ze werken allemaal via verschillende invalshoeken en daardoor kan je meer bereiken dan met 1 persoonHet was fijn om tijdens de sessies eens te focussen op de positieve punten. In het dagelijks leven ligt de nadruk teveel op het negatieve."

Leen uit Laakdal
"Het was eigenlijk puur bij toeval dat ik ontdekte dat het traject bestond. Het is leuk dat het specifiek voor vrouwen zoals ik is: drukbezette vrouwen met verschillende klachten. Het traject was echt iets wat ik nodig had. Het is praktisch en ik kan nu echt aan de slag gaan met de dingen die ik geleerd heb.

Stefanie heeft op basis van een vragenlijst en een uitgebreid kennismakingsgesprek juist kunnen aanvoelen wat ik nodig had. Ze heeft snel opgepikt wat er aan de hand was en herkende hoogsensitieve kenmerken. Ze heeft dit dan gelinkt aan de juiste coaches, waar ik op dat moment het meeste nood aan had. Ik ben tijdens het traject meer over mezelf te weten gekomen. Ik voel me sterker naar de toekomst toe. Ik heb nu meer achtergrond en kapstokken om met stressvolle periodes beter om te gaan. Het was zeker een positieve ervaring!

Ik ben blij dat ik stap heb gezet." 

Bieke uit Lille
"Na het ‘strong woman’ traject doorlopen te hebben, heb ik mezelf terug ontdekt. Ik was enkel bezig met zorg voor een ander en niet meer met zorg voor mezelf. Dit is een heel belangrijk inzicht geweest. Je moet eerst voor jezelf zorgen als je ook voor anderen wil kunnen zorgen. Ik heb het gevoel dat ik nu wel weet wat ik wil.
 
Ik stond er eerst zelf heel sceptisch tegenover. Het is iets wat andere mensen meemaken, ik niet. Ik ben sterker, ik moet even doorbijten. Dat is niet zo. Soms moet je toch hulp zoeken. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet en Mix & Match Coaching heb gecontacteerd. De verschillende coaches hebben mij op een positieve manier aan het denken gezet.

Ik zie terug de positieve stukken van mezelf en in de omgeving. Het kan dus! 
 
Voor ik aan het traject startte, kon ik bijna niet meer slapen. Gaandeweg is mijn nachtrust terug verbeterd. Er zijn nu nachten dat ik doorslaap. Dat doet deugd! Ik voel me terug uitgerust. Ook andere kwaaltjes zijn verdwenen. Ik schreef dat niet toe aan stress. Ik dacht niet dat dat een invloed had op mijn lichaam. Nu weet ik dat dit wel gelinkt. 
 
Het op maat gemaakt traject kan echt iets voor iedereen zijn!

Het doet deugd om meer te leren over jezelf."

Jolien uit Herentals

"Na lang twijfelen of coaching wel iets voor mij zou zijn, heb ik uiteindelijk dan toch de stap gezet en ik vraag mezelf achteraf af waarom ik dit niet eerder heb gedaanDoor de gesprekken met de coaches kwam ik tot nieuwe inzichten en leerde ik om dingen vanuit een ander oogpunt te bekijken.

Ik zou het zeker aanraden aan iedereen die graag meer over zichzelf wil leren.

Stefanie en de coaches zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt waardoor je ongedwongen je verhaal kan doen."

Linda uit Herentals

"Ik vind het zeker een aanrader! Ik ben blij dat ik de stap gezet heb. De hulpvraag stellen was eigenlijk het moeilijkste. Ik moest gewoon zelf inzien dat ik het alleen niet meer kon. Ik had milder moeten zijn voor mezelf. Je moet echt niet wachten tot het slecht gaat met jezelf om het traject te doen. Ik denk zelfs dat het beter is om het te doen als je jezelf beter in je vel voelt omdat je de dingen dan nog beter opneemt.

De gekozen coaches voor het traject had Stefanie goed ingeschat. Enkel de eerste coach voldeed minder aan mijn verwachtingen maar ik ben toch tevreden over het traject dat ik gehad heb. De begeleiding, opvolging en informatieoverdracht was zeer fijn en zeer volledig. Ik moest niet elke keer opnieuw mijn verhaal doen.

Dat bespaart bij elke sessie tijd!

Studio%20Content%20-%20Mix%20%26%20Match

Ben jij klaar om te proberen, te groeien, regels te breken, fouten te maken en vooral plezier te hebben in je leven? Geen schuldgevoelens meer! Terug energiek door het leven gaan, in het hier-en-nu zijn en goed in je vel zitten. Met andere woorden: 100% klaar om de vrouw te zijn die je wil zijn?

Om de hoogst mogelijke kwaliteit in onze op maat coachingtrajecten te kunnen blijven garanderen, werken we met een beperking op het aantal trajecten dat per trimester kan opstarten. Er kunnen per trimester slechts 5 vrouwen starten met hun traject. Je moet je dus tijdig registreren om van start te kunnen gaan.

Concreet betekent dit:  

 • Registratie voor 1ste trimester: TEN LAATSTE op 31 januari 2022 - nog 4 plaatsen vrij

 • Registratie voor 2de trimester: TEN LAATSTE op 30 april 2022 - nog 5 plaatsen vrij

 • Registratie voor 3de trimester: TEN LAATSTE op 31 juli 2022 - nog 5 plaatsen vrij

 • Registratie voor 4de trimester: TEN LAATSTE op 31 oktober 2022 - nog 5 plaatsen vrij

Studio Content - Mix & Match-2.jpg

WORK-LIFE COACHING VOOR

DRUKBEZETTE VROUWEN

Ik ben Stefanie Jacobs en ik ben zaakvoerder van Mix & Match Coaching. Ik ben psycholoog, stress- & burn-out expert en zelf een drukbezette vrouw. Het is mijn missie om vrouwen te laten genieten van hun leven, door zelfzekere keuzes te maken zonder schuldgevoelens. Zo kunnen ze én genieten van hun drukke agenda én tot rust komen.

Ik werk dus met vrouwen die de lat (te) hoog leggen voor zichzelf, die zelf hun grootste vijand zijn.

Ze staan zichzelf in de weg en dat willen ze niet meer!

Doet onderstaande beschrijving een belletje rinkelen?

Je ervaart elke dag als een race tegen de klok. Je hebt het gevoel dat je te weinig tijd hebt om alles te combineren: werk, gezin, huishouden, etc. Je weet wel dat je eigenlijk tijd voor jezelf moet nemen maar het komt er gewoon niet van. Jouw agenda staat vol met plannen en to do’s, deels omdat je niet ‘nee’ durft te zeggen en deels omdat je zelf de controle wil behouden. Wat je zelf doet, doe je meestal beter, niet? Je wil graag dat alles zo goed mogelijk is gedaan (én op een specifieke manier), waardoor je uiteindelijk ook veel zelf doet.

Je hoofd is een soort van browser

met te veel open tabbladen.

Je kan thuis moeilijk ontspannen omdat je overal nog werk ziet liggen. Je hebt geen zittend gat en je voelt je ook schuldig als je even niks nuttigs hebt gedaan. Doordat je met zoveel tegelijk bezig bent, heb je vaak het gevoel te falen. Je kan nergens je volledige aandacht aan besteden. Ben je op je werk denk je aan je to do's thuis en vice versa. Je hebt dikwijls het gevoel dat je geleefd wordt. Je loopt op de toppen van je tenen maar hulp vragen vind je moeilijk. Je wordt geplaagd door zelftwijfel: ben ik goed genoeg, doe ik alles wel goed, etc.

Spanning is wie je denkt te moeten zijn. 

Ontspanning is wie je bent!

Loslaten is een grote uitdaging voor jou. Je probeert dit maar dan heb je het gevoel dat je anderen teleurstelt of ontevreden maakt. Je hebt schrik om anderen te kwetsen of tekort te schieten voor de mensen die je belangrijk vindt. Je wil voor iedereen goed doen! Kies je (in een zeldzaam moment) toch eens voor jezelf, dan voel je je schuldig.

Jouw onuitputtelijke energiebron lijkt de laatste tijd wat te haperen: je hunkert met momenten echt naar rust, even op je positieven komen na een lange dag. Je vraagt je af waarom je niet gewoon kan genieten van het moment, waarom je al denkt aan wat er morgen en overmorgen moet gebeuren. Je wil terug energiek door het leven gaan; een gezonde balans vinden. Je wil niet moeten kiezen tussen al je verschillende interesses en activiteiten maar je wil ze wel meer bewust beleven. Weg met die automatische piloot, welkom in het hier-en-nu. Je wil gewoon goed in je vel zitten en simpelweg gelukkig zijn!

Weet dat je hier niet alleen in staat!

Er zijn zoveel vrouwen die worstelen met alle keuzes, uitdagingen en verplichtingen die op hen afkomen. Ik heb bijvoorbeeld met de paplepel meegekregen dat je alles kan bereiken wat je wil, als je er maar hard genoeg voor werkt. Een heel mooie en waardevolle levensles! Echter in combinatie met mijn persoonlijkheid (plichtsbewust, perfectionistisch, ‘lichte’ controlefreak en onuitputtelijke doorzetter) een grote valkuil. Mijn lat kon niet hoog genoeg liggen, zelfs van kleins af aan. Ik pushte mezelf constant om nog meer en beter te presteren. Ik heb moeten leren loslaten, de controle laten varen. Ik heb ontdekt dat goed soms echt wel goed genoeg is en vooral, ik heb hulp leren vragen. Al deze ervaringen hebben mij gebracht tot waar ik nu ben: ik sta bewuster in het leven, durf rust te nemen (zonder schuldgevoelens!) en streef mijn dromen als ondernemer na. 

WORK-LIFE COACHING

'Focused woman'

Dit traject is voor vrouwen die een concreet probleem hebben maar niet goed weten hoe dit aan te pakken. Je zoekt een efficiënte én duurzame oplossing.

Inhoud van dit traject

 • Toegang tot de talententool, waar je een uitgebreide vragenlijst invult

 • Een uitgebreid rapport van je talentanalyse

 • Een diepgaande behoefteanalyse tijdens een persoonlijk gesprek van 1 uur

 • 4 uur coaching op maat bij 2 van onze vrouwelijke, gespecialiseerde coaches

 • 4 video's met ademhalings- en ontspanningsoefeningen (+/- 1,5 u videomateriaal)

 • Persoonlijke opvolging gedurende het ganse traject van 3 maanden

 • Eindgesprek van 30 minuten ter afronding van jouw traject

Jouw investering:

€ 210 per maand

DUURTIJD:

3 maanden

WORK-LIFE COACHING

'Strong woman'

Dit traject is voor vrouwen die zich niet goed in hun vel voelen maar niet weten waarom. Je wil gelukkig zijn en zoekt een duurzame oplossing. 

Inhoud van dit traject

 • Toegang tot de talententool, waar je een uitgebreide vragenlijst invult

 • Een uitgebreid rapport van je talentanalyse

 • Een diepgaande behoefteanalyse tijdens een persoonlijk gesprek van 1 uur

 • 8 uur coaching op maat bij 4 van onze vrouwelijke, gespecialiseerde coaches

 • Tussentijds gesprek van 30 minuten om samen je evolutie te bespreken

 • 4 video's met ademhalings- en ontspanningsoefeningen (+/- 1,5 u videomateriaal)

 • Persoonlijke opvolging gedurende het ganse traject van 3 maanden

 • Eindgesprek van 30 minuten ter afronding van jouw traject

Jouw investering:

€ 170 per maand

DUURTIJD:

6 maanden