You are worth the quiet moment.
You are worth the deeper breath.
You are worth the time it takes to
slow down, be still and rest.

Self care is not an expense.
You are worth the investment.

MIX & MATCH COMMUNITY

Een groep vol positieve inspiratie en motivatie voor meer balans en minder stress als drukbezette vrouw. Je vindt er je dagelijkse portie positiviteit voor de weg naar een gezonder en gelukkiger leven.

De community is er gekomen omdat er zoveel vrouwen worstelen met alle keuzes, uitdagingen en verplichtingen die op hen afkomen. Soms wil je gewoon eens ‘FOERT’ zeggen tegen al die moetens.

Maar hoe doe je dat?

Ik heb bijvoorbeeld met de paplepel meegekregen dat je alles kan bereiken wat je wil, als je er maar hard genoeg voor werkt. Een heel mooie en waardevolle levensles! Echter in combinatie met mijn persoonlijkheid (plichtsbewust, perfectionistisch, ‘lichte’ controlefreak en onuitputtelijke doorzetter) een grote valkuil. Mijn lat kon niet hoog genoeg liggen, zelfs van kleins af aan. Ik pushte mezelf constant om nog meer en beter te presteren. Ik heb moeten leren loslaten, de controle laten varen. Ik heb ontdekt dat goed soms echt wel goed genoeg is en vooral, ik heb hulp leren vragen.

Deze community is een steunnetwerk voor alle drukbezette vrouwen die worstelen met zichzelf, gebukt gaan onder hun overvolle agenda, die moeilijk nee kunnen zeggen,… Vrouwen die altijd klaar staan voor anderen en daardoor geen tijd meer hebben om aan zichzelf  zichzelf te denken. Je wil terug aandacht hebben voor wie je bent en wat je wil bereiken.

Studio Content - MixMatch-47.jpg

Je zal je als vrouw thuis voelen in onze community als je:

 • Elke dag als een race tegen de klok ervaart. Je hebt het gevoel dat je te weinig tijd hebt om alles te combineren: werk, gezin, huishouden, etc.

 • Beseft dat je eigenlijk tijd voor jezelf moet maken maar het er gewoon niet van komt. Jouw agenda staat vol met plannen en to do’s.  

 • Je moeilijk kan ontspannen omdat je overal werk ziet liggen. Je hebt geen zittend gat en je voelt je ook schuldig als je even niks ‘nuttigs’ hebt gedaan.

 • Soms als een kip zonder kop zit rond te hollen. Je kan nergens je volledige aandacht aan besteden. Ben je op je werk denk je aan je to do's thuis en vice versa. Je hebt dikwijls het gevoel dat je geleefd wordt.

 • Wordt geplaagd door zelftwijfel: ben ik goed genoeg, doe ik alles wel goed, etc. Loslaten is een grote uitdaging voor jou. Je probeert dit maar dan heb je het gevoel dat je anderen teleurstelt of ontevreden maakt. Je wil voor iedereen goed doen!

Ik kan zo nog een tijdje doorgaan want ik ken als geen ander de uitdagingen van deze vrouwen. Ik ben namelijk zelf al heel mijn leven een drukbezette vrouw. Het is mijn missie om vrouwen te laten genieten van hun leven, door zelfzekere keuzes te maken zonder schuldgevoelens. Zo kunnen ze én genieten van hun drukke agenda én tot rust komen.

Ben jij dus een vrouw die de lat (te) hoog legt voor zichzelf, die zelf haar grootste vijand is en vooral die dat niet meer wil? Dan zal je heel wat kennis, inspiratie en motivatie vinden in onze community om terug energiek door het leven te gaan. Weg met die automatische piloot, welkom in het hier-en-nu. Je wil goed in je vel zitten en simpelweg gelukkig zijn!

Wat mag je van deze community verwachten?

Je krijgt 24/7 toegang tot onze gesloten Facebook-groep vol inspirerende en motiverende content. Ik post elke werkdag nieuwe info waar jij mee aan de slag kan. Dit kan zijn in de vorm van een oefening, een quote, een reflectieve vraag, een video, etc. Heb je een vraag over een oefening? Ik probeer binnen 48u een antwoord te geven zodat je verder kan met jouw groeiproces.

Om het allemaal overzichtelijk te houden, werken we met maandthema’s. Elke maand staat dus in het teken van een bepaald aspect van jou als vrouw.

De thema’s voor 2021 zijn:

 • Februari: ASSERTIVE ME – nee leren zeggen en je grenzen aangeven

 • Maart: AMBITIOUS ME – werkgeluk vergroten of vinden

 • April: MINDFUL ME – op adem komen, genieten in het hier-en-nu

 • Mei: CONFIDENT ME – meer zelfvertrouwen

 • Juni: POSITIVE ME – positieve mindset trainen

 • Juli: HAPPY ME – tijd voor jezelf, doen wat jou gelukkig maakt

 • Augustus: TALENTED ME – vindt jouw flow in je werk en privé

 • September: CALM ME – stress verminderen in je leven

 • Oktober: GENTLE ME -  goed voor jezelf zorgen

 • November: PROUD ME – jezelf graag zien

 • December: THANKFUL ME – dankbaar zijn voor alle kansen en ervaringen in 2021

Studio Content - Mix & Match-24.jpg

Je kan dankzij jouw lidgeld gratis deelnemen aan al onze exclusieve leden-evenementen:

 • Een keer per maand kom ik LIVE in de groep voor een Q&A (1u), zodat je al jouw vragen rechtstreeks aan mij kan stellen. Al mijn expertise staat op dat moment ter beschikking van jou.  

 • Bij elke maandthema hoort een LIVE leermoment in de vorm van een e-coaching (1u). De concrete details zijn terug te vinden in de community.

 • Een keer per kwartaal – dus 4 keer per jaar – kom ik LIVE in de groep voor een TALENT TALK (1u). Dit is een moment waarop we samen in gesprek gaan over jouw talenten, hoe je de ‘winst’ hiervan kan verhogen en je valkuilen kan vermijden.

Alle opnames van deze live sessies worden bewaard in de community. Zo kan je deze herbekijken als je er niet kon bij zijn of als je alle tips nog eens terug wil horen.

Je krijgt ook nog toegang tot een talentenvragenlijst met een uitgebreid talentenrapport. Zo kan je ook echt zelf aan de slag gaan met jouw talenten (en valkuilen).  

Tenslotte krijg je als lid doorheen het jaar nog exclusieve kortingen op openbare evenementen of andere activiteiten van Mix & Match coaching. De communicatie hierover gebeurt in de Facebook groep, zodat je niet overstelpt wordt met e-mails.

Studio Content - Mix & Match-47.jpg

Jouw ledenbijdrage.


Een lidmaatschap bij Mix & Match Community kost € 15 per maand. Dan heb je 24/7 toegang tot inspirerende content en een steunnetwerk van gelijkgestemde vrouwen. 


Je kan je abonnement op elk moment opzeggen.

Om nog meer mensen te kunnen helpen, hebben we bij Mix & Match Coaching beslist om een deel van jouw ledenbijdrage door te storen naar een goed doel. Concreet gaat het over € 2 van jouw maandabonnement dat we op het einde van het jaar optellen en doneren aan een goed doel.

Je kan zelf mee bepalen naar welk goed doel jouw bijdrage gaat:

WORD NU LID

FAQ

Een antwoord op je vragen...

VRAAG 1: Wat als ik een jaarabonnement heb genomen en de community blijkt niets voor mij te zijn? 

 

Als je gekozen hebt voor de tijdelijke actie van februari 2021 en je dus een jaarabonnement hebt genomen, dan heb je tot 31 maart 2021 de "niet tevreden, geld terug"-garantie. Blijkt dus in die periode dat de community niks voor jou is, dan krijg je jouw volledige bedrag teruggestort.

Het enige wat je dan moet doen is voor 31 maart 2021 een mail sturen naar stefanie@mix-match.be met als onderwerp 'niet tevreden, geld terug'. Zet in deze mail ook zeker jouw betaalgegevens zodat ik je geld kan terug storten.  


Zo kan je toch zonder zorgen kiezen voor de 100 euro korting! 

VRAAG 2: Wat zijn de volgende stappen nadat ik me lid heb gemaakt?

Van zodra je hierboven het formulier hebt ingevuld, zal je een mail toegestuurd krijgen met de betaalgegevens en verdere instructies om lid te worden van onze Mix & Match Community. Als je geen mail in je inbox terugvindt, check dan ook zeker je ongewenste mail. Soms komt deze mail in je spam terecht.

Je zal pas toegelaten worden tot de gesloten Facebook groep als de betaling in orde is. 

We voegen je meteen ook toe aan onze ledenlijst zodat je op de hoogte kan blijven van alle acties van Mix & Match Coaching. Indien je dit niet wenst kan je je uiteraard direct uitschrijven als je de nieuwsbrief ontvangen hebt. 

VRAAG 3: Wat als ik me bedenk en mijn lidmaatschap wil annuleren?


Je kan op elk moment je lidmaatschap annuleren. Dat kan door een mail te sturen naar stefanie@mix-match.be met als onderwerp 'annulatie lidmaatschap'. Als je zelf een domiciliëring had ingesteld voor je maandelijkse betaling, vergeet deze dan zeker niet te annuleren. 

Op het einde van de maand zal je uit de gesloten Facebook groep verwijderd worden. 

VRAAG 4: Krijg ik een deel van mijn geld terug wanneer ik mijn lidmaatschap annuleer? 


Nee, we voorzien geen gedeeltelijke terugbetaling. Je kan uiteraard wel altijd je lidmaatschap stopzetten.

 

Enkel als je gekozen hebt voor de tijdelijke actie van februari 2021 heb je tot 31 maart 2021 de 'niet tevreden, geld terug'-garantie. Als je voor 31 maart 2021 laat weten dat je je lidmaatschap wil annuleren, krijg je je bedrag volledig terug gestort.