ONZE KLANTEN ZELF AAN HET WOORD...

DORIEN

Drukbezette vrouw uit Herenthout 

"Ik zou het iedereen kei hard aanraden om een traject te volgen omdat het voelde als thuiskomen bij Stefanie en de coaches. Het zijn allemaal een voor een top coaches, die u door en door lijken te kennen. Mix & Match Coaching heeft een heel persoonlijke aanpak, waar ik me 100% op mijn gemak bij heb gevoeld. Het was leuk en tof en ik heb er echt dingen uitgehaald voor mezelf. 

Ik ben terug meer opener over mezelf en mijn gevoelens. Ik heb terug het gevoel dat ik er mag bij horen. Ik mag mijn gevoelens tonen en mijn mening zeggen, ook al is de ander er misschien niet mee akkoord. Ik kropte alles op omdat ik anderen niet tot last wou zijn maar nu besef ik dat ik er ook mag zijn.  


Ik heb dankzij dit traject een goede start genomen en nu voel ik me helemaal klaar om de weg verder te zetten. Ik heb nu wel de juiste handvaten om het zelf te doen. Ik heb achteraf bekeken spijt dat ik zo lang gewacht heb want misschien had ik veel sneller terug kunnen gaan werken. Ik voel me echt veranderd en ik voel me klaar om in september terug aan de slag te gaan. Mijn advies: doe het gewoon!

ISABELLE

Drukbezette vrouw uit Herentals

"Het is zeker de moeite om te doen. Ik heb er dan ook echt geen spijt van. Het was fijn om eens dieper in te gaan op bepaalde thema’s. De coaches waren elk op hun eigen manier zeer verrijkend. Ze werken allemaal via verschillende invalshoeken en daardoor kan je meer bereiken dan met 1 persoonHet was fijn om tijdens de sessies eens te focussen op de positieve punten. In het dagelijks leven ligt de nadruk teveel op het negatieve."

LEEN

Drukbezette vrouw uit Laakdal

"Het was eigenlijk puur bij toeval dat ik ontdekte dat het traject bestond. Het is leuk dat het specifiek voor vrouwen zoals ik is: drukbezette vrouwen met verschillende klachten. Het traject was echt iets wat ik nodig had. Het is praktisch en ik kan nu echt aan de slag gaan met de dingen die ik geleerd heb.

Stefanie heeft op basis van een vragenlijst en een uitgebreid kennismakingsgesprek juist kunnen aanvoelen wat ik nodig had. Ze heeft snel opgepikt wat er aan de hand was en herkende hoogsensitieve kenmerken. Ze heeft dit dan gelinkt aan de juiste coaches, waar ik op dat moment het meeste nood aan had. Ik ben tijdens het traject meer over mezelf te weten gekomen. Ik voel me sterker naar de toekomst toe. Ik heb nu meer achtergrond en kapstokken om met stressvolle periodes beter om te gaan. Het was zeker een positieve ervaring!

Ik ben blij dat ik stap heb gezet." 

SARA

Studente uit Herentals

"Ik vond het fijn dat het een wisselend traject was. Je komt dus niet 4 keer bij dezelfde persoon. Daarnaast is het een heel persoonlijke aanpak. Je traject hangt echt af van je eigen klachten. Dat maakt het heel positief! De coaches zelf zijn heel aangenaam. Het is absoluut geen klinische setting. Het lijkt meer op een heel aangename babbel met concrete tips. 

Na dit traject merk ik dat ik mijn tijd anders ben gaan benutten. Voordien had ik heel veel stress en nu werk ik met een duidelijke dagindeling waar ik mij niet schuldig over voel. Ik kan ook beter omgaan met alle prikkels in mijn omgeving. Ik merk dat ik nu op het einde van de dag nog energie over heb. Ik heb ook minder hoofdpijn. 

Wat ik zou zeggen tegen andere vrouwen én studenten die nog twijfelen: het is echt niet erg om hulp te zoeken! De drempel die je voelt, en die ik ook had, zit gewoon in je hoofd. Je hoeft je echt niet te schamen dat je stress hebt. Ik kan alleen maar positief zijn over het coachingstraject dat ik gevolgd heb."

BIEKE

Drukbezette vrouw uit Lille

"Na het ‘strong woman’ traject doorlopen te hebben, heb ik mezelf terug ontdekt. Ik was enkel bezig met zorg voor een ander en niet meer met zorg voor mezelf. Dit is een heel belangrijk inzicht geweest. Je moet eerst voor jezelf zorgen als je ook voor anderen wil kunnen zorgen. Ik heb het gevoel dat ik nu wel weet wat ik wil.
 
Ik stond er eerst zelf heel sceptisch tegenover. Het is iets wat andere mensen meemaken, ik niet. Ik ben sterker, ik moet even doorbijten. Dat is niet zo. Soms moet je toch hulp zoeken. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet en Mix & Match Coaching heb gecontacteerd. De verschillende coaches hebben mij op een positieve manier aan het denken gezet.

Ik zie terug de positieve stukken van mezelf en in de omgeving. Het kan dus! 
 
Voor ik aan het traject startte, kon ik bijna niet meer slapen. Gaandeweg is mijn nachtrust terug verbeterd. Er zijn nu nachten dat ik doorslaap. Dat doet deugd! Ik voel me terug uitgerust. Ook andere kwaaltjes zijn verdwenen. Ik schreef dat niet toe aan stress. Ik dacht niet dat dat een invloed had op mijn lichaam. Nu weet ik dat dit wel gelinkt. 
 
Het op maat gemaakt traject kan echt iets voor iedereen zijn!

Het doet deugd om meer te leren over jezelf."

JOLIEN

Drukbezette vrouw uit Herentals 

"Na lang twijfelen of coaching wel iets voor mij zou zijn, heb ik uiteindelijk dan toch de stap gezet en ik vraag mezelf achteraf af waarom ik dit niet eerder heb gedaanDoor de gesprekken met de coaches kwam ik tot nieuwe inzichten en leerde ik om dingen vanuit een ander oogpunt te bekijken.

Ik zou het zeker aanraden aan iedereen die graag meer over zichzelf wil leren.

Stefanie en de coaches zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt waardoor je ongedwongen je verhaal kan doen."

LINDA

Drukbezette vrouw uit Herentals 

"Ik vind het zeker een aanrader! Ik ben blij dat ik de stap gezet heb. De hulpvraag stellen was eigenlijk het moeilijkste. Ik moest gewoon zelf inzien dat ik het alleen niet meer kon. Ik had milder moeten zijn voor mezelf. Je moet echt niet wachten tot het slecht gaat met jezelf om het traject te doen. Ik denk zelfs dat het beter is om het te doen als je jezelf beter in je vel voelt omdat je de dingen dan nog beter opneemt.

De gekozen coaches voor het traject had Stefanie goed ingeschat. Enkel de eerste coach voldeed minder aan mijn verwachtingen maar ik ben toch tevreden over het traject dat ik gehad heb. De begeleiding, opvolging en informatieoverdracht was zeer fijn en zeer volledig. Ik moest niet elke keer opnieuw mijn verhaal doen.

Dat bespaart bij elke sessie tijd!

MELISSA

Drukbezette vrouw uit Olen 

"Door een moeilijkere periode ben ik terecht gekomen bij Mix & Match. Meteen bij het intakegesprek voelde ik me op mijn gemak terwijl ik zelf een gesloten persoon ben die zich niet snel vertrouwd voelt. Stefanie heeft ervoor gezorgd dat ik snel aan de slag kon in het traject bij hun en hier ben ik enorm dankbaar voor. De coaches staan klaar om je te helpen op jouw tempo en op eender welk moment en welke manier. En ook al ken je deze mensen niet, ze geven je meteen een gevoel dat het vertrouwd is, dat je alles kan delen


Ik weet nu dat hulp vragen niet erg is. En dat als het niet gaat dat ook dik oké is. Ik ben er steeds geweest voor anderen en zo mijzelf voorbijgelopen. Niet geluisterd naar mijn eigen lichaam en elke dag in en uit blijven vechten en blijven gaan. Ik leefde in een rush, geen ruimte voor ontspanning. Steeds vergelijken met anderen want als die dat kunnen moet ik dat ook...

 

Ik weet dat ik er nog niet ben na dit traject maar dat is oké. Ik heb een stap gezet en kan aanvoelen dat ik nog wel een verdere begeleiding nodig heb. Maar ik weet nu al wel dat ik niets moet. En dat née zeggen perfect kan!
Nogmaals bedankt voor alle hulp!