"BEHIND EVERY SUCCESSFUL WOMAN IS HERSELF"
De Heart2Business Scan geeft zowel startende als ervaren vrouwelijke ondernemers diepgaande inzichten om hun onderneming op een authentieke en duurzame manier te starten, vorm te geven of te laten groeien.

STEFANIE JACOBS in een notendop: 

 • Zaakvoerder van Mix & Match Coaching

 • Zaakvoerder van Touché HR

 • Psycholoog, stress- en burn-out expert 

 • Een drukbezette vrouwelijke ondernemer

Dat vrouwelijke ondernemers best wel wat uitdagingen hebben, hoef je me niet te vertellen. Ik botste in mijn beginjaren (en eigenlijk met momenten nog steeds) vooral op de masculine manier van ondernemen. Je moet je focussen op doelen, cijfers en prestaties. Actie is er in overvloed. Maar waar is het gevoel, zodat je vanuit je eigenheid en vrouwelijkheid kan ondernemen? 

Als startende ondernemer legde ik dan ook een heuse zoektocht af. Ik vertrouwde erg op mijn buikgevoel en dat leek niet te matchen met het advies dat ik kreeg. Dus ging ik op zoek naar vrouwelijke ondernemers en naar opleidingen rond vrouwelijk ondernemerschap. En dat leverde me heel wat inzichten op. Daardoor kan ik nu evenwichtig ondernemen. Met aandacht voor gevoel én actie.

 

En ik gun jou hetzelfde!

Studio Content - Mix & Match-28.jpg

Het is dan ook mijn missie om vrouwelijke ondernemers te laten genieten van hun ondernemerschap. De eerste stap daarin is jezelf door en door kennen want je talenten, drijfveren, groeikansen en mindset zijn cruciale elementen om succesvol én authentiek te ondernemen

Studio Content - Mix & Match-37.jpg

Wat is een Heart2Business Scan?

 

Via een online vragenlijst (evidence-based!) worden jouw loopbaanwaarden en -vaardigheden in kaart gebracht en deze worden vervolgens gekoppeld aan jouw huidige energiebalans.

Dankzij een uitgebreid en gedetailleerd motivatierapport krijg je diepgaande inzichten in jouw professionele drijfveren, sterktes, groeikansen en energieniveau. 

Wil je starten als ondernemer dan geeft deze scan je inzicht in hoe je je toekomstige onderneming vorm kan geven om duurzaam en authentiek te werken. Je krijgt antwoorden op vragen zoals: 

 • Is het ondernemerschap wel iets voor mij?

 • Ga ik gelukkig worden van als zelfstandige te werken?

 • Ben ik klaar om de zekerheid van een vaste job achter mij te laten?

 • Ik heb zoveel interesses. Op welke manier kan ik deze integreren in mijn zelfstandige activiteit(en)? 

 • Het idee dat ik momenteel heb, sluit dat wel echt aan bij wat mij energie geeft? 

 • ...

Ben je al een tijdje actief als ondernemer dan geeft deze scan je antwoorden op vragen zoals: 

 • Ik krijg niet meer dezelfde energie uit mijn onderneming als vroeger. Wat is er aan de hand? En wat doe ik hieraan?

 • Mijn onderneming of activiteiten sluiten precies niet meer aan bij wie ik ben. Hoe kan ik dit veranderen?

 • Ik behaal niet de resultaten/het succes/de voldoening die ik zou willen. Wat kan ik hieraan doen?

 • Ik voel dat ik mezelf soms in de weg sta als ondernemer. Waar liggen nog groeikansen?

 • Ik wil groeien met mijn bedrijf maar ben niet zeker of dit de juiste stap is. 

 • Ik voel de laatste tijd weinig of minder connectie met mijn onderneming. Hoe komt dit en wat kan ik hieraan doen? 

 • Ik twijfel of ik nog wel verder wil als ondernemer. Is het misschien tijd om terug in dienstverband te gaan werken?

 • ...

Hoe verloopt een Heart2Business San? 

Je vult eerst het online aanvraagformulier in dat je onderaan deze pagina vindt. Geef ook zeker aan met welke vraag of vragen je momenteel worstelt. Zo kan ik mij bij de analyse van het motivatierapport focussen op deze thema's.  

Na ontvangst van de betaling bezorg ik je binnen de 24u de nodige info om de online vragenlijst in te vullen, alsook de factuur.  

Nadat je de vragenlijst hebt ingevuld plannen we een videogesprek van 1,5u om samen het motivatierapport te bespreken. Ik geef toelichting bij de resultaten en aan de hand van gerichte vragen krijg je meer inzicht in jezelf en wat je nodig hebt (of net niet) om duurzaam en authentiek te ondernemen. Dit gesprek zal ongeveer 1 week na het invullen van de vragenlijst plaatsvinden. 

Na dit gesprek ontvang je het gedetailleerd motivatierapport in je mailbox. Vervolgens kan je zelf aan de slag gaan met de formuleerde groeikansen en verworven inzichten of je kan ook kiezen voor ons op-maat-coachingtraject voor vrouwelijke ondernemers. Dan krijg je professionele ondersteuning van mijn team vrouwelijke experten.

Studio Content - Mix & Match-10.jpg

Wanneer kiezen voor een Heart2Business Scan?

 • Je bent aan het overwegen om als zelfstandige te starten en je wil weten of deze stap jou gelukkig gaat maken. Je wil ook meer inzicht krijgen in je sterktes en je groeikansen als toekomstige zelfstandige. Zo kan je je onderneming vanaf de start inrichten volgens jouw waarden en behoeften.

 • Je bent een startende ondernemer en je wil je activiteiten of je onderneming zo vorm geven dat ze aansluiten bij wie jij bent als persoon en waar je energie van krijgt. Zo leg je de basis voor jouw duurzaam en authentiek ondernemerschap. Je krijgt ook meer inzicht in je sterktes en je groeikansen als zelfstandige.

 • Je bent een ervaren ondernemer maar je voelt je niet meer 100% gelukkig in de activiteiten die je momenteel doet. Je wil ontdekken waar precies het schoentje wringt en wat je hieraan kan doen. Mogelijke uitkomsten kunnen zijn: 

  • Concrete tips om je onderneming zo in te richten zodat deze terug aansluit bij jouw behoeften en waarden 

  • Kritisch nadenken of het ondernemerschap nog steeds aansluit bij je huidige levensfase.

  • ...

 • Je bent gefrustreerd als ondernemer want je werkt kei hard maar de resultaten blijven uit. Je wil hier verandering in brengen! Je wil weten waar je jouw persoonlijke impact kan verhogen en welke gerichte acties tot succes kunnen leiden. Dankzij meer inzicht in je groeikansen en een duidelijk actieplan komt er terug meer balans in je ondernemerschap.

 • Je wil je onderneming laten groeien en je wil weten of dit voor jou de juiste keuze is. Je krijgt inzicht in je eigen drijfveren en loopbaanvaardigheden zodat je kan inschatten of deze stap jou energie gaat geven of net niet. Bovendien kan je dankzij deze zelfkennis de missie en visie van je bedrijf duidelijk formuleren zodat (toekomstige) werknemers de bedrijfswaarden uitstralen.  

GETUIGENISSEN VAN VROUWELIJKE ONDERNEMERS...

​Marjolein

"Ik zag de oproep via LinkedIn verschijnen en dat kwam als geroepen. Iemand nodig die twijfels had over haar carrière? Dat was ik absoluut. Mijn huidige situatie: part time in loondienst, plus zelfstandige coach in bijberoep. Doe het allebei heel graag, al krijg ik meer energie van dat zelfstandig zijn. Dus mijn vraag die zich vertaalt in heel veel twijfels, was of het volledig zelfstandig statuut wel iets voor mij is. En waarvan al die twijfels kwamen.

Ik kreeg een duidelijke instructie van Stefanie dat er mij een vragenlijst ging toegestuurd worden en kort erna ontving ik de link. Opnieuw: heel duidelijke instructie. Ik had de tijd om niet alles op dezelfde dag in te vullen. 3 onderdelen met vragen. Niet te veel, niet te weinig. En zeker wanneer je, net als ik, het heel intuïtief invult, neemt het zeer weinig tijd in beslag.

Wat me in eerste instantie wat argwaan bezorgde. Hoe kan het zijn dat aan de hand van deze vragen, ik een antwoord ging krijgen op mijn vragen.

Zonder al te grote verwachtingen, kwam ik in de zoomcall met Stefanie. Een eerste indruk was dat zij best wel zakelijk of wat koud overkwam. Maar dat werd na twee minuten al in de kiem gesmoord. Stefanie is professioneel, weet heel goed waarmee ze bezig is. Legt alles heel duidelijk uit.  Neemt pauze wanneer het nodig is. Ze voelt aan wanneer er nood is aan meer stilstaan bij een topic. Zelfs online zorgt zij voor een bepaalde connectie die ik persoonlijk nodig vond over dit, voor mij, best wel gevoelig topic.

Het was confronterend. Openbarend. Verhelderend. En de spreekwoordelijke sjot onder m’n kont die ik nodig heb.

Ik ben Stefanie enorm dankbaar voor haar professionele aanpak en de inzichten en bevestiging die ik nodig had."
 

Stefanie

"Ik liet een Career Fitness Profiler afnemen door Stefanie. Wat een nuttige loopbaantool. Ik was zoekende en wist niet welke weg professioneel op te gaan. Deze tool, en vooral de nabespreking met Stefanie, hebben me inzicht gegeven in mijn waarden en attitudes. De valkuilen en ontwikkelpunten bieden meer context en met de daaraan gekoppelde concrete actiepunten ben ik nadien aan de slag gegaan.
 

Een fijne tool naar meer zelfkennis!"

Patty

Het resultaat van de analyse betreffende mijn huidige professionele situatie was 'spot on'. Ik had geen twijfel over of het ondernemen mijn ‘ding’ is, wel over het "wat nu ?”  vraagstuk (ik ben er trouwens wel van overtuigd dat deze tool je kan helpen ivm de vraag of het ondernemerschap iets voor je is). Natuurlijk is op de vraag "wat nu”, geen kant-en-klaar antwoord, maar de vragen die je aangereikt krijgt tijdens de bespreking, helpen me zeker verder. 


De herkenning van mijn situatie en benoeming ervan, ook visueel gebracht wat zeker een meerwaarde is, gaf een stuk opluchting. Ik bezie deze tool wel als een momentopname, maar wat je wel duidelijkheid en inzicht verschaft om zo verder te bouwen aan jezelf. 
 

JOUW INVESTERING: € 250, exclusief BTW 

Hiervoor krijg je

 • Toegang tot de online vragenlijst, namelijk Career Fitness Profiler, via Thalento

  • Wetenschappelijk onderbouwd, ontwikkeld in samenwerking met Universiteit Antwerpen ​

  • Focus van de tool ligt op persoonlijke ontwikkeling. Je gaat met de inzichten dus iets kunnen DOEN. 

 • Een videogesprek van 1,5u om de resultaten diepgaand te bespreken zodat je een antwoord krijgt op je vragen. 

 • Een gedetailleerd motivatierapport met een overzicht van je loopbaanwaarden, -vaardigheden en je huidige energiebalans.

 • Praktische tips om concreet aan de slag te gaan!

IK WIL EEN HEART2BUSINESS SCAN