IMG_2842.JPG.jpg
IMG_2592.JPG.jpg

Wat zijn mijn 5 belangrijkste talenten als coach?

 • Ik help graag mensen. In eerste instantie werk ik via het lichaam met massage/ voetreflexologie/orthomoleculair advies. Maar ik luister ook naar jouw verhaal.

 • Op basis van jouw verhaal en/of je lichaamstaal voel ik goed aan wat je nodig hebt en vanwaar bepaalde blokkades komen (emotioneel – mentaal – trauma’s). Bij massage en voetreflex voel ik ook zeer goed de zones die gespannen zijn.

 • Ik ben zeer leergierig. Ik vind mensen helpen zeer boeiend en vind het ook belangrijk hierin te blijven bijscholen.

 • Ik ben betrokken. Jij als klant komt op de eerste plaats. De tijd die voor je gereserveerd is, is helemaal voor jou. Wil je gewoon in stilte genieten van je behandeling of doe je liever je verhaal?  De tijd wordt ingevuld zoals jij dit wil.

 • Ik ben heel graag met mijn handen bezig. Het geeft me voldoening als mensen al een verschil voelen na de behandeling.

Welke successen heb ik al geboekt door gebruik te maken van mijn eigen coachingstechnieken?

In 2016, na een lijdensweg van een half jaar, werd ik gediagnosticeerd met de auto-immuunziekte sclerodermie: letterlijk verharding en uitdroging van de huid, voornamelijk op de handen. De reguliere arts vreesde dat ik op termijn niets meer met mijn handen zou kunnen doen. Ik heb toen de beslissing genomen niet het reguliere pad te volgen met cortisonebehandelingen en pijnstilling, maar mijn eigen natuurlijke methodes toe te passen. 

 

Uiteraard heb ik toen heel erg mijn leefstijl aangepast (minder werken, meer vakantie, zorgen dat de stress vermindert…), ik ben bij een EFT-therapeute (Emotional Freedom Technique) in behandeling gegaan om op te kuisen wat er (onbewust) emotioneel nog allemaal speelde uit mijn verleden, ik heb mijn voeding enorm aangepast en ben voedingssupplementen gaan nemen en ging elke maand voor dieptemassage en voetreflexologie, wat ik tot op heden nog altijd doe. Langzaam maar zeker kwam mijn lichaam terug meer in balans en werden mijn antinucleaire antistoffen (die de auto-immuniteit bepalen) teruggebracht van 320 naar 80 (1/4)!!! De reguliere arts liet mijn bloed een 2de keer checken aangezien dit voor hem onmogelijk leek...

 

Wie kan er een beroep doen op mijn aanbod?

 • Voor de ontspannende massage komen vooral mensen die graag gemasseerd worden, kunnen ontspannen door het contact, maar geen pijn willen door het losmaken van spieren. Voor de dieptemassage zie ik vooral mensen met bewegingsklachten, hoofdpijn/migraine, vastzittende spieren, structurele problemen (hernia, artrose…), etc.

 • Mensen met meer vage klachten of met problemen met organen (maag/darmklachten bv) of mensen met hormonale klachten (ook burn-out) kunnen gebaat zijn bij voetreflexologie. 

 • Als gezondheidsconsulente begeleid ik vooral mensen die er al van overtuigd zijn dat voeding een basis is van waaruit je kan vertrekken; die ook bereid zijn hun voeding aan te passen om zich beter te voelen.

Wanneer is voor mij een coaching geslaagd?

Ik vind het fantastisch om te zien dat mensen echt genoten hebben van hun ontspannende massage. Het is echt de bedoeling dat je in het hier-en-nu ontspant en je dit positieve effect nog enkele uren later voelt. Bij een dieptemassage heb je onmiddellijk resultaat. De behandeling zelf is wel pijnlijker omdat de spieren echt los gewerkt moeten worden maar dagen later voel je nog de positieve effecten!


We beschikken allemaal over een zelfherstellend mechanisme. Door de methodes die ik gebruik (massage, voetreflexologie, gezonde voeding en/of voedingssupplementen) kan ik je helpen je levenskracht te versterken zodat je je (terug) goed in je vel voelt. Letterlijk én figuurlijk!

 

Benieuwd wat de natuurlijke gezondheidszorg voor jou kan betekenen? Contacteer mij dan. 

SAM_6809.JPG.jpg

VOLG MIJ

 • Facebook

Mijn naam is Nancy de Moor en ik ben gezondheidsconsulente, voetreflexologe en masseuse (dieptemassage en ontspanningsmassage). Ik ben gehuwd en ik heb een zoon van 19 jaar. Ik kom oorspronkelijk uit de financiële sector, maar ik ben mij gaan herscholen in de natuurlijke gezondheidszorg omdat hier mijn hart ligt.

Al van in mijn jeugd had ik interesse in hoe alles in de natuur in evenwicht is en in hoe de natuur voorziet in alles wat je nodig hebt.  In mijn tienerjaren was ik veel bezig met gezonde voeding en beweging.  Toen mijn zoon jong was en huidproblemen had, ben ik zelf producten op natuurlijke basis gaan maken omdat ik in de apotheek niets vond dat op langere termijn soelaas bood.

 

Ondertussen heb ik heel wat opleidingen achter de rug, waarvan de belangrijkste zijn:

 • Gezondheidsconsulent

 • Specialisatiejaar: voetreflexologie

 • Verdiepingscursus: massagetechnieken

 • Opleiding orthomoleculaire wetenschappen

 

En het leren stopt nooit uiteraard!