"BEHIND EVERY SUCCESSFUL WOMAN IS HERSELF"

Een coachingtraject op maat voor vrouwelijke ondernemers die op een authentieke en duurzame manier hun onderneming willen starten of laten groeien.

STEFANIE JACOBS in een notendop: 

 • Zaakvoerder van Mix & Match Coaching

 • Zaakvoerder van Touché HR

 • Psycholoog, stress- en burn-outcoach 

 • Een drukbezette vrouwelijke ondernemer

Dat vrouwelijke ondernemers best wel wat uitdagingen hebben, dat hoef je me dus niet te vertellen. Ik botste vooral op het mannelijke ondernemerschap. Een vorm van ondernemen waar ik me niet 100 % comfortabel bij voel. En ik ben niet alleen. Veel vrouwelijke ondernemers worstelen met die sterke focus op doelen, cijfers en prestaties. Actie is er in overvloed. Maar waar is het gevoel, zodat je vanuit je eigenheid en vrouwelijkheid kan ondernemen? 

Als startende ondernemer legde ik dan ook een heuse zoektocht af. Mijn partner heeft een masterdiploma handelsingenieur. Wat een geluk. Maar ook: wat een pech. Want hij gaf me het advies om:

 • marktonderzoek te doen.

 • een businessplan op te stellen.

 • strategische modellen uit te werken.

 • financiële analyses te maken.

Studio Content - Mix & Match-24.jpg

Heel waardevolle tips. Maar er ontbrak iets: gevoel. Ik vertrouwde erg op mijn buikgevoel en dat leek niet te matchen met het advies dat ik kreeg. Dus ging ik op zoek naar vrouwelijke ondernemers en naar opleidingen rond vrouwelijk ondernemerschap. En dat leverde me heel wat inzichten op. Daardoor kan ik nu evenwichtig ondernemen. Met aandacht voor gevoel én actie.

En ik gun jou hetzelfde. Het is dan ook mijn missie om vrouwelijke ondernemers te laten genieten van hun ondernemerschap. Hoe? Door zelfzekere keuzes te maken, zonder schuldgevoelens. Zo maken ze hun ambities waar en kunnen ze tegelijkertijd op-en-top vrouw zijn en blijven.

Studio Content - Mix & Match-36.jpg

1, 2, 3 actie … én gevoel

 

Veel vrouwelijke ondernemers worstelen met alle keuzes, uitdagingen en verplichtingen die op hen afkomen. Het is dan ook niet makkelijk om als bestuurder van je bedrijf je eigen koers te bepalen en die te blijven volgen. Tijd dus om het heft in eigen handen te nemen. En je staat er niet alleen voor.

Dus wil je ook graag:

 • vol vertrouwen ondernemen? Met duidelijke (financiële) doelstellingen voor ogen. Maar zonder te vergeten waarom je elke dag doet wat je doet. Want je businessplan is ambitieus en tegelijkertijd afgestemd op jou als vrouw.

 • actief bezig zijn met duurzaam ondernemen? Want je zaak is geen sprint, wel een marathon: you’re in it for the long haul. Je weet waar je sterktes en zwaktes liggen. En dat is goed. Want je wil nog lang blijven doen wat je nu doet.

 • een authentieke leider zijn? Geef dan op een integere manier leiding aan je onderneming, of je nu werknemers in dienst hebt of niet.

 • digitaal comfort ervaren als zaakvoerder? Maak je los van de druk die op je schouders rust: je hoeft geen 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bereikbaar te zijn voor je klanten.

 • je ambities combineren met je gezin? Je professionele doelen realiseren én er zijn voor je kinderen: dat kan. 

 

Laten we samen aan de slag gaan in het ondernemerstraject.

JA, IK GA ERVOOR!

Wat leer je in dit ondernemerstraject op maat?

 

Beeld je in dat je:

 • elke dag onderneemt vanuit je eigenheid en je why. Je wil impact creëren. En je weet hoe je dat het best aanpakt. Want je buik en je gevoel zijn niet langer in conflict met elkaar. Nee, ze versterken elkaar.

 • meestal vanuit je flow kan werken. Wat voor impact zou dat hebben op je resultaten en je werkgeluk? 

 • communiceert vanuit je kracht. En dat je ook non-verbale communicatie inzet om je doelen te bereiken. Ga aan de slag met die belemmerende overtuigingen die je leiderschap onderuithalen.

 • niet langer constant online hoeft te zijn en toch investeert in klantentevredenheid en -relaties. Leer omgaan met de digitale druk, zodat je op een duurzame manier kan ondernemen.

 

Zalig, toch? Daarom gaan we samen op zoek naar de antwoorden op al je vragen. Mijn rol: je partner in crime. Samen zorgen we ervoor dat je kan ondernemen zoals je wil: zelfzeker, zelfbewust en zonder schuldgevoelens.

 

Klinkt goed?

SCHRIJF JE NU IN!
Stefanie Jacobs

Hoe ziet zo'n traject eruit?

 

In 5 stappen leggen we samen een succesvol traject af:

 

1) Tijdens een diepgaande behoefteanalyse van 1 uur krijg ik een goed beeld van wie je bent en wat je nodig hebt.

2) Daarna werk ik in overleg met jou een traject op maat uit. En ik breng jou in contact met mijn team van gekwalificeerde coaches.  

3) We plannen de gespreksmomenten samen met de verschillende coaches in. Het gaat om 14 coachinggesprekken van 1 uur, verspreid over een periode van maximaal 1 jaar. 

 • 5 sessies over ondernemen met vertrouwen met ondernemerscoach Kristien Vansimpsen

 • 3 sessies over duurzaam ondernemen met loopbaan- en talentencoach Eline Van Houdt

 • 3 sessies over authentiek leiderschap met de coach die het best bij jou en je noden past

 • 3 sessies over digitaal comfort als ondernemer met digital detox coach Christine Wittoeck

De precieze inhoud hangt af van jouw noden als ondernemer. Zo ben je er zeker van dat je op een duurzame en authentieke manier verder kan groeien.

 

4) Tijdens het volledige traject volg ik je proces op. Had je bijvoorbeeld een gesprek met een nieuwe coach, dan hoor ik graag van jou of alles goed verlopen is. Ik ben ook je aanspreekpunt. Dus heb je vragen? Stel ze gerust.

 

5) Is het traject afgerond? Dan evalueren we samen onze dienstverlening en jouw groeiproces als ondernemer.

Waarom is het goed om voor de coaching van Mix & Match te kiezen?

 

Een samenwerking met mijn team van verschillende coaches heeft 2 grote voordelen:

 1. Je hoeft zelf niet langer op Google te zoeken naar een coach die bij jou past. En zo bespaar je jezelf heel wat frustraties. Want het aanbod van hulpverlening en coaches is zo ruim dat het vaak voor keuzestress zorgt. Gedaan dus met kiezen op goed geluk. 

 2. We ondersteunen je optimaal bij het bereiken van je doelen. Onze experten kunnen elk vanuit hun eigen expertise naar jouw vraag kijken en een oplossing aanbieden. Want elke coach heeft zijn eigen specialisme.  Voor Mix & Match selecteerde ik coaches waarvan ik weet dat ze een grondige opleiding kregen. En ze bieden stuk voor stuk coachingsgesprekken van topkwaliteit aan. 

 

Wat mijn meerwaarde is in dit verhaal? Ik maak jouw coachingtraject op maat en match jouw noden met de expertise van mijn coaches. We mixen tot de match perfect is. Je staat er dus niet alleen voor. En zo wordt je kans op succes veel groter!

Quote ondernemerstraject 2.png

Wat is het resultaat na dit ondernemerstraject?

 • Ben je een startende ondernemer? Dan biedt dit traject je een stevige basis om authentiek en duurzaam te ondernemen. Je weet wat je wil doen, waarom je dat wil en hoe je dat aanpakt. 

 • Ben je een ervaren ondernemer? Dan gaan we tot de kern van je onderneming. Daardoor weet je wat je uniek maakt en hoe je dat aan de buitenwereld kan tonen. Je creëert impact en je laat zo je onderneming groeien.

 • Je onderneemt elke dag vanuit je flow. Het gevolg? Je productiviteit schiet de hoogte in. En je enthousiasme inspireert je klanten.

 • Je bent een zelfzekere en authentieke leider. Je vertaalde je missie en visie in een leiderschapsstijl die perfect bij je persoonlijkheid past. Daardoor geef je met meer impact richting aan je onderneming.

 • Je gaat op een gezonde manier om met de constante digitale druk. En je weet welke digitale toepassingen je kan gebruiken om je doelen te bereiken en de werkdruk te verminderen. 

Klaar om te proberen, te groeien, regels te breken, fouten te maken en vooral plezier te hebben in je ondernemerschap?

START DAN NU!

JOUW INVESTERING:

€ 2.450, excl. BTW

Maak gebruik van de KMO-portefeuille en geniet tot 30% korting voor dit ondernemerstraject.

Wil je meer info hierover?

Check dan deze website

diensverlener-kmo-portefeuille.png
Studio Content - MixMatch-40.jpg

 ONDERNEMERSTRAJECT

'Business Woman' 

Dit traject is voor vrouwelijke ondernemers die op een authentieke en duurzame manier hun onderneming willen starten of laten groeien. Je zoekt een op maat begeleiding met een maximum resultaat. 

Inhoud van dit traject:

 • 30 minuten GRATIS kennismakingsgesprek

 • Talentenvragenlijst met uitgebreid talentenrapport 

 • Diepgaande behoefteanalyse (1u)

 • 14 uur coaching op maat: 

  • 5 sessies 'Ondernemen met vertrouwen'​

  • 3 sessies 'Duurzaam ondernemen'

  • 3 sessies 'Authentiek leiderschap'

  • 3 sessies 'Digitaal comfort als ondernemer'

 • Eindgesprek ter afronding van jouw traject  

Jouw investering: 

€ 2.450, excl. BTW *

START NU

* Tot 30% subsidie via KMO-portefeuille