"BEHIND EVERY SUCCESSFUL WOMAN IS HERSELF"

Op maat coachingtraject voor vrouwelijke ondernemers die op een authentieke en duurzame manier hun onderneming willen uitbouwen of verder laten groeien. 

Ik ben Stefanie Jacobs en ik ben zaakvoerder van Mix & Match Coaching. Ik ben psycholoog, stress & burn-out coach en zelf een drukbezette vrouwelijke ondernemer. Ik werk ondertussen al enkele jaren als zelfstandige en weet dus dat we als vrouwelijke ondernemers best wel wat uitdagingen hebben. Zo voelen velen van ons zich niet 100% comfortabel bij de 'mannelijke' vorm van ondernemen, met een sterke focus op doelen, cijfers en prestaties. Je zit constant in actie maar weinig in gevoel. Hoe kan je vanuit jouw eigenheid én vrouwelijkheid ondernemen? 

Voor mij was dit in de beginfase echt een zoektocht! Ik had het geluk (en ook de pech) om een partner te hebben met een Masterdiploma Handelsingenieur. Ik kreeg van hem dus de raad om marktonderzoek te doen, een business plan op te maken, strategische modellen uit te werken, financiële analyses te doen, etc. Allemaal heel waardevolle tips maar voor mij ontbrak er iets... Ik was wel bezig met deze thema's maar meer op gevoelsniveau. Ik vertrouwde erg op mijn buikgevoel en dat leek niet te matchen met het advies dat ik kreeg. Ik ben op dat moment zelf beginnen zoeken naar vrouwelijke ondernemers en naar opleidingen rond vrouwelijk ondernemerschap. Dankzij al die inzichten ben ik er nu in geslaagd om evenwichtig te ondernemen, met aandacht voor gevoel én actie.    

Daarnaast hebben veel vrouwelijke ondernemers ook een gezin met kinderen, waar ze nauw bij betrokken zijn en willen blijven. Grote ambities hebben voor je onderneming én er zijn voor je gezin, hoe doe je dat? Op al deze vragen zoeken we samen een antwoord zodat je duurzaam en authentiek kan ondernemen.    

I can achieve my goals and live out my dreams!

Het is dus mijn missie om vrouwelijke ondernemers te laten genieten van hun ondernemerschap, door zelfzekere keuzes te maken zonder schuldgevoelens. Zo kunnen ze én hun ambities waarmaken én op en top vrouw zijn en blijven.  

Zou je ook graag willen dat je:

 • Kan ondernemen vol vertrouwen? Je weet wat je (financiële) doelstellingen zijn maar je weet ook waarom je elke dag doet wat je doet. Je business plan is ambitieus en tegelijkertijd afgestemd op jou als vrouw. 

 • Actief bezig bent met duurzaam ondernemen? Je beseft dat jouw zaak/activiteit geen sprint is maar een marathon: you're in it for the long haul! Je wil nog heel lang blijven doen wat je nu doet dus je weet waar de sterktes en zwaktes liggen.  

 • Jezelf als authentiek leider kan zien? Je wil op een integere manier leiding geven aan je onderneming, of je nu wel of geen werknemers in dienst hebt.

 • Digitaal comfort ervaart als zaakvoerder? De dag van vandaag word je als ondernemer extra onder druk gezet door 24/24 en 7/7 bereikbaar te (moeten) zijn voor je klanten. 

Weet dat je hier niet alleen in staat!

Er zijn zoveel vrouwelijke ondernemers die worstelen met alle keuzes, uitdagingen en verplichtingen die op hen afkomen. Het is niet evident om je eigen koers te bepalen én te blijven volgen als bestuurder van je eigen bedrijf.

Dankzij dit op maat coachingtraject leer je je krachtiger te positioneren als ondernemer zodat je vol vertrouwen elke dag kan bezig zijn met jouw 'WHY'. Je weet nu hoe je op een duurzame manier jouw onderneming kan uitbouwen of verder kan laten groeien, doordat je als authentiek leider de richting bepaald. 

Beeld je in dat je:

 • Elke dag kan ondernemen vanuit je eigenheid en jouw 'WHY'. Je weet op welke manier je impact wil en kan hebben met je onderneming. Jouw buik en hoofd zijn niet langer in conflict met elkaar. Ze versterken elkaar!

 • Jouw onderneming zo vorm kan geven dat je meestal vanuit je flow kan werken. Wat voor impact zou dat hebben op je resultaten én je werkgeluk?

 • Kan communiceren vanuit je kracht en dat je ook non-verbale communicatie kan inzetten om je doelen te bereiken. Ga aan de slag met die belemmerende overtuigingen die jouw leiderschap onderuit halen. 

 • Niet langer constant 'online' moet zijn en toch kan investeren in klantentevredenheid en -relaties. Leer omgaan met de digitale druk zodat je op een duurzame manier kan ondernemen. 

Tijdens dit op maat coachingtraject ben ik niet jouw hulplijn; ik word jouw ‘partner in crime’. We gaan er samen voor zorgen dat jij kan ondernemen zoals je wil: zelfzeker, vrij van schuldgevoelens en zelfbewust.

 

Klinkt dit goed? Ontdek dan hieronder hoe je dit kan bereiken.

Hoe ziet zo'n traject eruit?

We beginnen met een kennismakingsgesprek van 1u. Op basis van alle informatie die ik tijdens dit gesprek krijg weet ik wat je nodig hebt om die eerste stappen in de goede richting te zetten. Ik maak dan, in overleg met jou, een coachingtraject op maat bij onze gekwalificeerde coaches. 

Het traject bestaat in totaal uit 15 coachingsgesprekken van 1u, verspreid over een periode van maximum 1 jaar. De gespreksmomenten worden in onderling overleg ingepland en worden verspreid over de verschillende coaches, elk met een specifiek specialisme, om jou maximaal te kunnen ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen. Mijn meerwaarde zit hem dus in het feit dat ik jouw kans op succes vergroot door direct de juiste op maat begeleiding aan te bieden.

Het algemene kader ziet er als volgt uit: 

 • 1 kennismakingsgesprek 

 • 5 sessies 'ondernemen met vertrouwen'

 • 3 sessies 'duurzaam ondernemen' 

 • 4 sessies 'authentiek leiderschap'

 • 2 sessies 'digitaal comfort als ondernemer'

De inhoud van al deze coachingsgesprekken wordt volledig afgestemd op jouw noden als ondernemer, wat je nodig hebt om te kunnen starten of verder te kunnen groeien op een duurzame en authentieke manier. 

Doorheen het volledige traject blijf ik jouw aanspreekpunt. Je kan dus altijd bij mij terecht met vragen en ik volg ook het proces op. Na elk gesprek met een nieuwe coach informeer ik bij jou of alles goed is verlopen. Als het volledige coachingtraject is afgerond doe ik samen met jou een evaluatie van de dienstverlening enerzijds en jouw eigen groeiproces als ondernemer anderzijds.   

Wil je meer weten?

Laat je gegevens achter en ik contacteer jou voor een gratis kennismaking van 30 minuten.

Waarom kies ik ervoor om samen te werken met verschillende coaches en doe ik niet zelf de volledige begeleiding?

Ik heb jarenlang mijn eigen praktijk gehad als psycholoog waarin ik mensen begeleidde met ernstige stressklachten en burn-out. ​Ik hoorde vaak dat veel mensen door het bos de bomen niet meer zagen in het ruime aanbod van hulpverlening en coachings. Zoeken op Google zorgde vaak voor keuzestress en onzekerheid want hoe wist je nu wie of wat de oplossing had voor jouw probleem? Er bestaat zoveel! Op goed geluk iemand kiezen kan veel frustraties met zich meebrengen en tot ongenoegen leiden.

Zo is het idee van Mix & Match Coaching ontstaan. Ik kon mijn opleiding en jarenlange ervaring als psycholoog gebruiken om coaches te selecteren waarvan ik wéét dat ze een grondige opleiding hebben genoten en een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden. Je hoeft dus niet meer alleen op zoek te gaan naar de juiste coach die jouw probleem kan oplossen; ik doe dit samen met jou. Je kans op succes wordt dus veel groter!

Ook voor dit ondernemerstraject geloof ik dat 1 + 1 = 3 kan worden door verschillende specialisten in te zetten, die elk vanuit hun eigen expertise naar jouw vraag kunnen kijken en een oplossing kunnen bieden. Ik wil met deze werkwijze dus heel graag een allround én duurzame oplossing aanbieden voor jou als vrouwelijke ondernemer.  

Aangezien het traject volledig op maat is kan ik nu nog niet zeggen welke coaches jou zullen begeleiden. Dit stemmen we samen af in het kennismakingsgesprek maar het volledige team van specialisten kan je hier raadplegen. Een aantal van deze enthousiaste dames zullen jou coachen tijdens dit ondernemerstraject. 

JOUW INVESTERING:

€ 2.250, excl. BTW

Wat is het resultaat na dit ondernemerstraject?

 • Als startende ondernemer kan je beginnen ondernemen vanuit een solide basis: je weet wat je gaat doen, hoe je dit gaat aanpakken en waarom je dat wil doen! Duurzaamheid en authenticiteit zijn evidenties. 

 • Als ervaren ondernemer ben je tot de kern van je onderneming gegaan: je weet wat jou uniek maakt en hoe je dit aan de buitenwereld kan tonen. Je weet op welke manier je impact wil en kan hebben met je onderneming. De weg naar verdere groei ligt open...

 • Je kan elke dag ondernemen vanuit je flow. Je productiviteit schiet de hoogte in en je klanten worden geïnspireerd door je enthousiaste uitstraling. 

 • Je voelt je zelfzeker als authentiek leider. Je hebt jouw missie en visie vertaald in een leiderschapsstijl die volledig aansluit bij wie je bent als persoon. Je kan met meer impact richting geven aan je onderneming. 

 • Je gaat op een gezonde manier om met de constante digitale druk. Je weet hoe je deze wereld met al zijn toepassingen kan inzetten om je doelstellingen te onderbouwen en de werkdruk te verminderen. 

Klaar om te proberen, te groeien, regels te breken, fouten te maken en vooral plezier te hebben in je ondernemerschap?

Start dan nu met dit op maat ondernemerstraject! 

Mix&Match_Logo_Coaching.png

BEDRIJFSGEGEVENS

Mix & Match Consulting BV

Nieuwstraat 41 

2200 Herentals

Provincie Antwerpen

 

BTW: BE0732.890.428

IBAN: BE14 7360 6091 7983

BIC: KREDBEBB