BALANS VINDEN ALS DRUKBEZETTE VROUW IN EEN WERELD VOL ‘MOETENS’

Online groepstraject voor vrouwen die zelfzekere keuzes willen maken zonder schuldgevoelens

Ik ben Stefanie Jacobs en ik ben zaakvoerder van Mix & Match Coaching. Ik ben psycholoog, stress & burn-out coach en zelf een drukbezette vrouw. Mijn grootste talenten, namelijk een eeuwige bezige bij en een kei in plannen & organiseren, zijn tegelijkertijd mijn grootste valkuilen. Ik werk én leef super efficiënt waardoor ik veel hooi op mijn vork kan nemen maar wanneer is het genoeg? Rust was voor mij tijdsverspilling en kwam op de laatste plaats (of zelfs helemaal niet aan bod). De afgelopen jaren ben ik zo meermaals op mijn eigen grenzen gebotst, met lichamelijk en emotionele klachten als gevolg.

Gelukkig herkende ik tijdig deze signalen en ben ik actief aan de slag gegaan met mijn ‘moetens’. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn energiegevers en -vreters, heb een nieuw carrière pad gekozen, plan zeer bewust rust en ontspanning in, streef een gezonde levensstijl na en probeer bewust te genieten van elke dag. Lukt dit altijd? Nee, natuurlijk niet. Maar als ik een off-day heb beschouw ik dit niet meer als falen. Vroeger zou ik mij dan in gedachten nog eens achterna trappen, zelf mijn grootste criticus zijn. Nu weet ik dat ik net op die momenten mijn eigen beste vriend moet zijn, vol geduld, vertrouwen en zelfliefde.   

 

Het is mijn missie om vrouwen te laten genieten van hun leven, door zelfzekere keuzes te maken zonder schuldgevoelens. Zo kunnen ze én genieten van hun drukke agenda én tot rust komen. Ik werk dus met vrouwen die de lat (te) hoog leggen voor zichzelf, die zelf hun grootste vijand zijn. Ze staan zichzelf in de weg en dat willen ze niet meer!

Stefanie Jacobs
Stefanie Jacobs

Zou je ook graag willen dat je:

 • Niet meer van hier naar daar moet hollen? Je bent precies overal en nergens, waardoor je het gevoel hebt dat je faalt in zaken zoals moederschap, werk, vrouw zijn, huishouden, etc. De balans is zoek.

 • Je niet meer schuldig voelt als je kiest voor jezelf? Nu vind je geen tijd voor jezelf, geen tijd om even op adem te komen na een hectisch en veeleisende dag.

 • Verlost wordt van die onzekerheid en zelftwijfel? Je hebt het gevoel niets goed te kunnen doen of mensen steeds teleur te stellen, ook al doe je nog zo hard je best. 

 • Een minder (stress)volle agenda hebt? Een dag telt voor jou te weinig uren om al je to do’s af te krijgen.  

 • De controle eens kan loslaten? Nu zit je constant in je hoofd te denken (lees: piekeren) en de planning in gedachten te overlopen. Zo vermoeiend…

 

Weet dat je hier niet alleen in staat!

 

Er zijn zoveel vrouwen die worstelen met alle keuzes, uitdagingen en verplichtingen die op hen afkomen. Soms wil je gewoon eens ‘FOERT’ zeggen, nee zeggen. Je wil voor jezelf kunnen kiezen zonder schuldgevoelens. Een gezonde balans vinden tussen een goede job, je huishouden, je partner en kind(eren), een gezonde levensstijl en tijd voor leuke dingen zoals vrienden, familie en hobby’s.

 

Je hoeft jezelf niet meer elke minuut van de dag 100% te geven. Je kan kiezen op welke momenten je wil schitteren en wanneer ‘goed = goed genoeg’. Je voelt je zelfzekerder. Je leeft, je leert: je bent mens!

Dankzij dit online groepstraject leer je de balans te vinden in een wereld vol ‘moetens’. Bye bye schuldgevoelens! Je bent 100% tevreden met wie je bent en met het leven dat je leidt. Altijd perfect willen zijn en zo efficiënt mogelijk je dag doorkomen is vermoeiend. Superwoman is een fictief personage: probeer dus van fictie geen realiteit te maken!

Beeld je in dat je:

 • Niet langer het gevoel hebt geleefd te worden maar zelf de regie in handen hebt. Je kiest zelf, zonder schuldgevoelens, aan wat of wie je tijd wil spenderen.

 • Met je volle aandacht in elk moment aanwezig kan zijn. Ben je thuis dan ben je écht thuis, ook met je gedachten. Je leeft niet langer op automatische piloot.

 • Je eigen grenzen kent en dingen kan loslaten. Je gaat niet meer in overdrive; je kan genieten van rustmomenten.

 • Minder zaken als 'moetens' ervaart. Je kan vlot prioriteiten bepalen en je hier ook aan houden. Je weet namelijk wat écht belangrijk is voor jou.

 • Niet meer zelf je grootste vijand bent. Je hebt ingezien dat hard zijn voor jezelf de dingen niet sneller oplost. Dus waarom jezelf dan onderuit halen? Het dient geen enkel nut.

 

Tijdens dit online groepstraject ben ik niet jouw hulplijn; ik word jouw ‘partner in crime’. We gaan er samen voor zorgen dat jij de vrouw kan zijn die je wil zijn: zelfzeker, vrij van schuldgevoelens en zelfbewust.

 

Klinkt dit goed? Ontdek dan hieronder hoe je dit kan bereiken.

Stefanie Jacobs
Work life coaching

Hoe ziet het groepstraject eruit?

Het traject is zo ontworpen dat je in 15 weken tijd alle nodige tools krijgt om je leven te (her)vormen zodat het volledig past bij wie je bent en wat je nodig hebt om gelukkig en in balans te zijn. Je krijgt praktische tips & tricks én veel oefeningen om zelf aan de slag te gaan.

De 5 thema’s die aan bod komen in het groepstraject zijn:  

 • Vitaliteit: gezond leven, met aandacht voor voeding, beweging, slaap en stresshantering.

 • Werk: werkgeluk ervaren, door zelf je carrière in handen te nemen.

 • Relaties: betekenisvolle personen, die jou graag zien zoals je bent en je grenzen respecteren.  

 • Vrije tijd: me-time voorzien, zodat je batterijen kunnen opladen voor de volgende dag.

 • Levensmissie: jouw WHY, wat drijft jou om elke dag uit je bed te komen en ervoor te gaan.

 

Het wordt dus een zoektocht naar de zelfzekere vrouw die nu al in je verborgen zit. Je gaat hiervoor wel écht actief aan de slag moeten gaan: proberen, vallen en weer opstaan. De oefeningen zijn jouw vertrekpunt en de groep is jouw vangnet. Ik, samen met de andere dames, ga jou aanmoedigen, steunen, troosten en trots zijn op alle stappen die je gaat zetten.

De groep zal bestaan uit 8 à 15 drukbezette vrouwen die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, namelijk balans vinden in een wereld vol ‘moetens’. We starten samen aan dit traject zodat we doorheen de 15 weken een hechte groep worden. Naast de gezamenlijke coachingsmomenten houden we contact met elkaar via een besloten Facebook-groep.

     

Per thema is er een webinar en een groepscoaching voorzien. Het webinar duurt 1,5u en hierin geef ik je praktische tips mee en leg ik de oefeningen uit. De week nadien volgt de groepscoaching, waarin je 1 uur lang de tijd hebt om vragen te stellen en te leren van elkaar. Deze coaching is dus een moment om elkaar te inspireren en te motiveren, om alles uit het traject te halen dat je nodig hebt om te transformeren naar die zelfzekere vrouw die in balans is.

 

Na 10 weken hebben we de 5 thema’s besproken en ben je klaar om zelfstandig aan de slag te gaan. Je gaat 4 weken OEFENEN, OEFENEN en nog eens OEFENEN! In die 4 weken kan je nog wel steeds terecht in onze besloten Facebook-groep voor vragen, steun, een peptalk, een zaag- en klaagmoment (😁),... Waar je behoefte aan hebt. We zijn nog steeds jouw vangnet!

In week 15 komen we een laatste keer digitaal samen om ervaringen te delen, de laatste vragen te stellen, trots te zijn op wat we bereikt hebben en elkaar aan te moedigen om vooral door te zetten! De eerste stappen naar een leven in balans zijn gezet, nu is het kwestie om deze veranderingen ook vol te houden.  

En last but not least… Ik voorzie ook nog vele extra’s, zoals een talentenrapport, e-coachings, ademhalings- en ontspanningsvideo’s, een werkboek waar alle oefeningen in samengevat staan en nog een aantal verrassingen...

Work life coaching
Stefanie Jacobs

JOUW INVESTERING:

€ 250

Wat is het resultaat na dit groepstraject?

 • Je bent een sterke, zelfstandige vrouw. Je kan zelfzekere keuzes maken en je bent mild voor de werkpunten die er nog steeds zijn.

 • Je kan ‘nee’ zeggen zonder je hier schuldig over te voelen. Je beseft dat zelfzorg de beste manier is om ook voor anderen te kunnen zorgen.

 • Je kan de dingen waar je geen controle over hebt loslaten. Je vertrouwt op jezelf en op het idee dat altijd alles goed komt.

 • Je hebt komaf gemaakt met de ‘MOETENS’. Je kan er nu voor kiezen om de dingen gewoon even te laten liggen, ZONDER schuldgevoelens. Je hebt tijd voor de dingen die je leuk vindt. 

 • Je hebt balans gevonden in je leven. Een balans tussen geven en nemen, tussen inspanning en ontspanning, tussen anderen en jezelf.

 

Klaar om te proberen, te groeien, regels te breken, fouten te maken en vooral plezier te hebben in je leven? Geen schuldgevoelens meer! Terug energiek door het leven gaan, in het hier-en-nu zijn en goed in je vel zitten. Met andere woorden: 100% klaar om de vrouw te zijn die je wil zijn?

Schrijf je dan nu in voor dit online groepstraject!

 

Nog eens alles kristalhelder op een rijtje.

Het groepstraject omvat 15 weken begeleiding in de vorm van:

 • 7,5 uur webinar met praktische tips & tricks en boordevol oefeningen

 • 6,5 uur groepscoaching zodat je een antwoord krijgt op al je vragen

 • 15 weken toegang tot een besloten Facebook-groep zodat je een stevig vangnet hebt  

 • Vele extra’s zoals:

  • 5 E-coachings (opgenomen coachings): omgaan met piekeren, nee leren zeggen, je energie maximaal benutten, mild zijn voor jezelf en je ideale job

  • 4 Video’s met ademhalings- en ontspanningsoefeningen

  • Online talentenvragenlijst met talentenrapport

  • Werkboek met een overzicht van alle thema’s en de bijhorende oefeningen

 • En nog enkele verrassingen…

SCHRIJF JE NU IN!

DE DATA:

VITALITEIT

Donderdag 21 januari van 19u30 tot 21u: webinar

Woensdag 27 januari van 19u30 tot 20u30: groepscoaching

WERK

Donderdag 4 februari van 19u30 tot 21u: webinar

Woensdag 10 februari van 19u30 tot 20u30: groepscoaching

RELATIES

Donderdag 18 februari van 19u30 tot 21u: webinar

Woensdag 24 februari van 19u30 tot 20u30: groepscoaching

VRIJE TIJD

Donderdag 4 maart van 19u30 tot 21u: webinar

Woensdag 10 maart van 19u30 tot 20u30: groepscoaching

LEVENSMISSIE

Donderdag 18 maart van 19u30 tot 21u: webinar LEVENSMISSIE

Woensdag 24 maart van 19u30 tot 20u30: groepscoaching LEVENSMISSIE

OEFENEN, OEFENEN, OEFENEN, OEFENEN

Woensdag 28 april van 19u30 tot 21u: groepscoaching

FAQ

Een antwoord op je vragen...

VRAAG 1: Wat als ik een webinar of groepscoaching niet live kan bijwonen?

De kans bestaat inderdaad dat je op een (of meerdere) van bovenstaande data niet live aanwezig kan zijn. Spijtig maar geen probleem! 

Uiteraard hoop ik dat elke deelnemer zich maximaal engageert om live te volgen zodat je ook elkaar tips kan geven en dat ik direct een antwoord op jouw vraag of vragen kan formuleren. Maar lukt het je toch eens niet om erbij te zijn, dan kan je de opname van het webinar of de groepscoaching later (her)bekijken. 

Ik gebruik voor de online sessies namelijk Zoom. Hier kan ik gemakkelijk de bijeenkomst mee opnemen. De opname hiervan zet ik in onze besloten Facebook-groep zodat elke deelnemer deze nadien kan (her)bekijken. De opnames blijven gedurende het volledige traject in de groep staan zodat je op je eigen tempo hiermee aan de slag kan gaan.  

VRAAG 2: Wat als ik na het groepstraject nog extra individuele ondersteuning wil?

Na het groepstraject ga je heel wat praktische tips en tools in handen hebben om zelf mee aan de slag te gaan.  Het vergt natuurlijk wel de nodige discipline om dit ook effectief te doen (en blijven doen) nadat het traject is afgerond. Sommige vrouwen vinden het daarom fijn om een coach te hebben die hen individueel verder ondersteunt in deze transformatie naar een zelfzekere vrouw. Ik maak graag de analogie met een diëtiste. De meeste vrouwen weten wel wat gezonde voeding is en wat ze wel en niet mogen eten maar ze gaan toch in begeleiding bij een diëtiste omdat ze dan meer gemotiveerd zijn en zichzelf harder pushen om de beoogde resultaten te behalen. Dit is wat individuele coaching ook voor jou kan betekenen. Mocht je hier behoefte aan hebben, laat het me weten en dan breng ik je graag in contact met een van onze gespecialiseerde coaches. 

Heeft het groepstraject jou tot nadenken gestemd en wil je graag nog dieper gaan graven om écht duurzame resultaten te behalen? Dan zijn onze individuele coachingstrajecten iets voor jou. We hebben een traject 'Focused Woman' en 'Strong Woman'. Alle informatie hierover kan je hier nalezen. Zou je graag zo'n traject opstarten of wil je meer informatie hierover? Laat het me weten en we bekijken samen wat zo'n traject voor jou kan betekenen.

Heb je het online groepstraject gevolgd en boek je een van onze individuele trajecten, dan krijg je er 2 uur gratis me-time bij als blijk van mijn dank voor jouw vertrouwen. Deze me-time komt in de vorm van een massage en/of voetreflexologie.