Je wil ervan genieten dat je een sterke, zelfstandige vrouw bent. Je maakt zelfzekere keuzes, geeft je grenzen aan, voelt je niet meer schuldig en kan loslaten. Je vertrouwt op jezelf en op het idee dat altijd alles goed komt. Je gaat (terug) energiek door het leven en je hebt een gezonde balans gevonden.

Er is slechts één probleem: je bent zelf je grootste vijand. Je staat jezelf in de weg maar dat wil je niet meer. Je wil gewoon goed in je vel zitten en simpelweg gelukkig zijn!

 

En dat is waar ik jou bij kan helpen.

 

Ik ben Stefanie Jacobs en de zaakvoerder van Mix & Match Coaching. Ik ben psycholoog, stress & burn-out coach en zelf een drukbezette vrouw. Het is mijn missie om vrouwen te laten genieten van hun leven, door zelfzekere keuzes te maken zonder schuldgevoelens. Zo kunnen ze én genieten van hun drukke agenda én tot rust komen.

Ik zorg er, samen met mijn team, voor dat jij door de work-life coaching de vrouw kan zijn die je wil zijn. Dus bye bye schuldgevoelens! Dankzij deze coaching besef je dat voor jezelf kiezen niet egoïstisch is maar noodzakelijk. Hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe meer energie je hebt om voor anderen te zorgen. Na deze work-life coaching heb je een balans gevonden in je drukbezette leven. Je hoeft jezelf niet meer elke minuut van de dag 100% te geven. Je kan na deze coaching kiezen op welke momenten je wil schitteren en wanneer ‘goed = goed genoeg’. Je voelt je zelfzeker. Je leeft, je leert: je bent mens!

Studio Content - Mix & Match-2.jpg
Studio Content - Mix & Match-7.jpg

Het resultaat van onze work-life coaching?

  • Je bent een sterke, zelfstandige vrouw. Je kan zelfzekere keuzes maken en je bent mild voor de werkpunten die er nog steeds zijn.

  • Je kan ‘nee’ zeggen zonder je hier schuldig over te voelen. Je bent niet meer bang om anderen te kwetsen of teleur te stellen. Je beseft dat zelfzorg de beste manier is om ook voor anderen te kunnen zorgen.

  • Je kan de dingen waar je geen controle over hebt loslaten. Je vertrouwt op jezelf en op het idee dat altijd alles goed komt. Je beseft dat er niet altijd een plan moet zijn…

  • Je hebt komaf gemaakt met de ‘MOETES’. Je kan er nu voor kiezen om de dingen gewoon even te laten liggen, ZONDER schuldgevoelens. Je hebt tijd voor de dingen die je leuk vindt. 

  • Je hebt een balans gevonden in je leven. Een balans tussen geven en nemen, tussen inspanning en ontspanning, tussen anderen en jezelf.

Ik heb er heel bewust voor gekozen om samen te werken met een team van gespecialiseerde coaches. Ik heb namelijk jarenlang mijn eigen praktijk gehad als psycholoog waarin ik mensen begeleidde met ernstige stressklachten en burn-out. Tijdens deze begeleidingen merkte ik dat er een allround aanpak nodig was om blijvende resultaten te boeken. Iets dat ik op mezelf niet kon bieden. Ik verwees deze mensen dan door naar andere collega-psychologen of coaches, maar kon dit moeilijk blijven opvolgen. Stel je dan voor dat je, als je al je moed bijeen hebt geraapt om iemand anders te contacteren, je bij de verkeerde coach terecht komt! Op goed geluk iemand kiezen kan veel frustraties met zich meebrengen en tot ongenoegen leiden.

Zo is het idee van Mix & Match Coaching ontstaan. Ik kon mijn opleiding en jarenlange ervaring als psycholoog gebruiken om coaches te selecteren waarvan ik wéét dat ze een grondige opleiding hebben genoten en een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden. Je hoeft dus niet alleen op zoek te gaan naar de juiste coach die jouw probleem kan oplossen. Ik zorg voor een traject op maat van jouw noden door de juiste coaches in te schakelen. Je kans op succes wordt dus veel groter!

 

Daarnaast blijf ik doorheen het coachingstraject jouw vooruitgang mee opvolgen. Dat wil zeggen dat je mij altijd kan contacteren als je ergens mee zit. Ik ben en blijf jouw aanspreekpunt.

Hoe komt het dat ik zoveel weet over de uitdagingen van drukbezette vrouwen? Simpel: ik ben zelf een drukbezette vrouw. Dit komt voor een groot deel door mijn 3 grootste talenten: nieuwfreak, bezige bij en planmaker. Zonder al te veel in detail te moeten gaan bij elk talent komt het erop neer dat ik heel veel hooi op mijn vork neem én hier ook energie uit haal. Als bezige bij vind ik het namelijk fantastisch om met zinvolle, nuttige activiteiten bezig te zijn. Ik moet op het einde van de dag het gevoel hebben echt iets bereikt te hebben. Dit uit zich meestal in het afvinken van mijn talloze to do-lijstjes. De planmaker in mij zorgt ervoor dat ik heel doelgericht te werk ga, waardoor ik alles bijzonder efficiënt aanpak. En door mijn talent nieuwfreak heb ik een sterke drive om bij te leren. Ik kan dus niet genoeg verschillende projecten of uitdagingen tegelijk hebben lopen. Maar aan elk talent is er een keerzijde als je in overdrive gaat en die ‘keerzijdes’ heb ik al een paar keer mogen ondervinden.

Ik ben mezelf in het verleden al geregeld voorbij gelopen. Ik wou alles: een liefdevolle partner zijn, een loyale en hardwerkende collega zijn, een huishouden dat helemaal onder controle is, een gezonde levensstijl – inclusief meermaals per week sporten, een druk sociaal leven, etc. Ik kwam echt tijd te kort in een dag. Daarnaast gaf ik mezelf in elke situatie ook 100% want goed was voor mij niet goed genoeg. Als ik even ging rusten of niks 'nuttigs' deed dan voelde ik me schuldig. In mijn ogen was rust tijdsverspilling want er stond altijd nog wel iets op mijn to do-lijstje. Ik was een drukbezette vrouw die van multitasken een kunst had gemaakt maar die niet in staat was te ontspannen. Mijn hoofd wou nog meer uitdaging, mezelf harder pushen, maar mijn lichaam was moe. Misschien herken je jezelf wel in dit verhaal?

Mijn onuitputtelijke energiebron begon te haperen: ik hunkerde naar rust maar wist niet hoe ik dit moest aanpakken. Gelukkig heb ik deze signalen tijdig gezien en heb ik de kracht gevonden om hulp te vragen aan mijn partner, familie, vrienden én professionals. Het is een leerrijk pad geweest: ik heb moeten leren loslaten, de controle laten varen, en ik heb ontdekt dat goed soms echt wel goed genoeg is. Al deze ervaringen hebben mij gebracht tot waar ik nu ben: ik sta bewuster in het leven, durf rust te nemen (zonder schuldgevoelens!) en streef mijn dromen als ondernemer na.

Studio Content - Mix & Match-28.jpg

Ben jij ook klaar om op een zelfzekere manier jouw dromen na te jagen?

Ik ben heel graag ‘jouw partner in crime’. We gaan er samen voor zorgen dat jij de vrouw kan zijn die je wil zijn: zelfzeker, vrij van schuldgevoelens en zelfbewust.  

Wist je dat je een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten kan aanvragen? 

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!