LIVE webinar: maandag 13/06/2022 om 19u30
Ik heb nood aan meer rust en ontspanning  

In dit online webinar van 1,5u:

  • Staan we stil bij de impact van de dagelijkse rat race. 

  • Onderzoeken we wat rust en ontspanning voor jou betekenen.

  • Geef ik je concrete tips & trics om meer me-time in je leven te integreren ZONDER schuldgevoelens. 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

​Alle vrouwen die last hebben van te weinig tijd voor zichzelf. Ze zijn een hele dag in de weer voor hun partner, kinderen, werk, vrienden,... Maar op het einde van de rit vergeten ze zichzelf. Je wil meer tijd voor jezelf creëren om je batterijen opnieuw op te laden. 

Hoe deelnemen?

  • Je kan deelnemen aan dit webinar door je vooraf te registreren. Dit kan je doen via de inschrijfmodule hiernaast. 

  • Om de webinar serie zo interactief mogelijk te houden is het aantal inschrijvingen beperkt tot 30 deelnemers. Wees er dus snel bij!

  • Je investeert € 15 voor 1,5 uur aan nuttige tips en trics om meer tijd voor jezelf te creëren. 

  • Het webinar wordt LIVE uitgezonden. Lukt het je niet om erbij te zijn? Registreer je dan toch en ontvang na de live uitzending de link naar de opname. Je kan ook bij de replay nog vragen stellen.

Studio Content - Mix & Match-46.jpg

Wie ben ik? 

Ik ben Stefanie Jacobs, klinisch psycholoog en stress- & burn-outcoach. Ik heb Mix & Match Coaching opgericht zodat drukbezette vrouwen terug energiek en met plezier door het leven gaan

 

Mijn team en ik werken dus met vrouwen die een gezonde balans willen vinden en zichzelf niet meer in de weg willen staan.  

​​​Je gegevens
De gegevens die je hierboven invult zullen opgenomen worden in onze contactenlijst. Deze lijst gebruiken we om jou op de hoogte te brengen van andere webinars, (e-)coachings of andere acties van Mix & Match. Het spreekt voor zich dat je je te allen tijde opnieuw kan uitschrijven.