Gratis LIVE webinar: maandag 10/05/2021 om 20u

Mind full of mindful? Jij kiest! 

In dit webinar:

  • Leg ik je de basisprincipes uit van mindfulness. 

  • Toon ik je wat de positieve impact kan zijn op je mentaal welzijn. 

  • Geef ik je praktische tips en oefeningen om in het dagelijks leven hiermee aan de slag te gaan. Geen urenlange meditaties dus! 😁

Voor wie is dit webinar bedoeld?

​Alle vrouwen die meer rust willen ervaren in hun drukbezette leven. Je hebt het gevoel geleefd te worden en je lijkt niet te kunnen genieten van het moment zelf. Hier wil je graag verandering in brengen. Je wil meer het geluk zien in het hier-en-nu. 

Hoe deelnemen?

Je kan gratis deelnemen aan dit webinar maar je moet je wel vooraf registreren. Dit kan je doen via de inschrijfmodule hiernaast.

Dit webinar wordt LIVE uitgezonden. Lukt het je niet om erbij te zijn? Registreer je dan toch en ontvang na de live uitzending de link naar de opname. Deze blijft 7 dagen beschikbaar.

Studio Content - Mix & Match-46.jpg

Wie ben ik? 

Ik ben Stefanie Jacobs, klinisch psycholoog en stress- & burn-outcoach. Ik heb Mix & Match Coaching opgericht zodat drukbezette vrouwen terug energiek en met plezier door het leven gaan

 

Mijn team en ik werken dus met vrouwen die een gezonde balans willen vinden en zichzelf niet meer in de weg willen staan.  

​​​Je gegevens
De gegevens die je hierboven invult zullen opgenomen worden in onze contactenlijst. Deze lijst gebruiken we om jou op de hoogte te brengen van andere webinars, (e-)coachings of andere acties van Mix & Match. Het spreekt voor zich dat je je te allen tijde opnieuw kan uitschrijven.