Gratis LIVE webinar: maandag 09/11/2020 om 20u

5 direct toepasbare tips tegen ongezonde stress   

In dit webinar:

  • Ga ik dieper in op wat stress is en welke ongezonde effecten het heeft op je lichaam en geest. 

  • Bespreek ik waarom het belangrijk is om je bewust te zijn van je stressniveau, zodat je dit kan ombuigen naar positieve stress

  • Leer je op een mindful manier omgaan met je stress aan de hand van praktische tips en oefeningen. 

  • Ontdek je hoe je stress en zelfzorg hand in hand kan laten gaan, zodat stress niet meer jouw grootste vijand is. 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

​Alle vrouwen die geplaagd worden door de negatieve effecten van stress. Dat uit zich in lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, maag- of darmklachten, gespannen spieren. Je bent ook vaak aan het piekeren, je voelt je vergeetachtig of hebt moeite met concentreren en je voelt je opgejaagd. Maar bovenal voel je je MOE! Herken je jezelf in deze klachten en heb je er ook genoeg van? Schrijf je dan in voor dit webinar en leer op een mindful manier omgaan met jouw stress. 

Hoe deelnemen?

Je kan gratis deelnemen aan dit webinar maar je moet je wel vooraf registreren. Dit kan je doen via de inschrijfmodule hiernaast.

Dit webinar wordt LIVE uitgezonden. Lukt het je niet om erbij te zijn? Registreer je dan toch en ontvang na de live uitzending de link naar de opname. Deze blijft 5 dagen beschikbaar.

Wie ben ik? 

Ik ben Stefanie Jacobs, klinisch psycholoog en stress- & burn-outcoach. Ik heb Mix & Match Coaching opgericht zodat drukbezette vrouwen terug energiek en met plezier door het leven kunnen gaan

 

Mijn team en ik werken dus met vrouwen die een gezonde balans willen vinden en zichzelf niet meer in de weg willen staan.  

​​​Je gegevens
De gegevens die je hierboven invult zullen opgenomen worden in onze contactenlijst. Deze lijst gebruiken we om jou op de hoogte te brengen van andere webinars, (e-)coachings of andere acties van Mix & Match. Het spreekt voor zich dat je je te allen tijde opnieuw kan uitschrijven.

Mix&Match_Logo_Coaching.png

BEDRIJFSGEGEVENS

Mix & Match Consulting BV

Nieuwstraat 41 

2200 Herentals

Provincie Antwerpen

 

BTW: BE0732.890.428

IBAN: BE14 7360 6091 7983

BIC: KREDBEBB