Gratis LIVE webinar: dinsdag 02/03/2021 om 20u

Perfect imperfect: de mythe van perfectionisme ontkracht 

In dit webinar:

  • Vertel ik je wat de mythe is rond perfectionisme. 

  • Toon ik je de valkuilen waarin je kan lopen als perfectionist. 

  • Geef ik je praktische tips en oefeningen om je perfectionistische zelf meer in balans te krijgen. 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

​Alle vrouwen die perfectionistisch zijn en hier vaker de nadelen dan de voordelen van ondervinden. Je wil zelf je lat kunnen bepalen en niet meer afhankelijk zijn van je perfectionistische IK. 

Hoe deelnemen?

Je kan gratis deelnemen aan dit webinar maar je moet je wel vooraf registreren. Dit kan je doen via de inschrijfmodule hiernaast.

Dit webinar wordt LIVE uitgezonden. Lukt het je niet om erbij te zijn? Registreer je dan toch en ontvang na de live uitzending de link naar de opname. Deze blijft 7 dagen beschikbaar.

Studio Content - Mix & Match-46.jpg

Wie ben ik? 

Ik ben Stefanie Jacobs, klinisch psycholoog en stress- & burn-outcoach. Ik heb Mix & Match Coaching opgericht zodat drukbezette vrouwen terug energiek en met plezier door het leven gaan

 

Mijn team en ik werken dus met vrouwen die een gezonde balans willen vinden en zichzelf niet meer in de weg willen staan.  

​​​Je gegevens
De gegevens die je hierboven invult zullen opgenomen worden in onze contactenlijst. Deze lijst gebruiken we om jou op de hoogte te brengen van andere webinars, (e-)coachings of andere acties van Mix & Match. Het spreekt voor zich dat je je te allen tijde opnieuw kan uitschrijven.