Gratis LIVE webinar: dinsdag 15/06/2021 om 20u

Word jij ook knettergek van al dat gepieker?

In dit webinar:

  • Ga je een halt toeroepen aan jouw piekergedachten en doemdenken. 

  • Maak je komaf met al die 'wat als'-vragen. 

  • Ontdek je de kracht van positief denken. 

  • Word je geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan met praktische tips en oefeningen die zorgen voor een positieve vibe in je leven. 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

​Alle vrouwen die met meer positiviteit in het leven willen staan. Je wil beter kunnen relativeren, kansen grijpen en minder piekeren. Je wil minder nadenken over alles wat mis zou kunnen gaan en focussen op alles wat goed gaat. Je bent helemaal klaar voor om met een roze bril naar je leven te kijken!

Hoe deelnemen?

Je kan gratis deelnemen aan dit webinar maar je moet je wel vooraf registreren. Dit kan je doen via de inschrijfmodule hiernaast.

Dit webinar wordt LIVE uitgezonden. Lukt het je niet om erbij te zijn? Registreer je dan toch en ontvang na de live uitzending de link naar de opname. Deze blijft 7 dagen beschikbaar.

Wie ben ik? 

Ik ben Stefanie Jacobs, klinisch psycholoog en stress- & burn-outcoach. Ik heb Mix & Match Coaching opgericht zodat drukbezette vrouwen terug energiek en met plezier door het leven gaan

 

Mijn team en ik werken dus met vrouwen die een gezonde balans willen vinden en zichzelf niet meer in de weg willen staan.  

​​​Je gegevens
De gegevens die je hierboven invult zullen opgenomen worden in onze contactenlijst. Deze lijst gebruiken we om jou op de hoogte te brengen van andere webinars, (e-)coachings of andere acties van Mix & Match. Het spreekt voor zich dat je je te allen tijde opnieuw kan uitschrijven.

Mix&Match_Logo_Coaching.png

BEDRIJFSGEGEVENS

Mix & Match Consulting BV

Nieuwstraat 41 

2200 Herentals

Provincie Antwerpen

 

BTW: BE0732.890.428

IBAN: BE14 7360 6091 7983

BIC: KREDBEBB