Gratis LIVE webinar: maandag 30/11/2020 om 20u

Jouw talent als energizer!  

In dit webinar:

  • Leg ik je uit wat talenten zijn en waarom het belangrijk is deze te kennen.

  • ONTDEK JE JOUW TALENTEN door een gratis talentensneltest. 

  • Toon ik je aan de hand van praktische tips en oefeningen hoe je met jouw talenten aan de slag kan gaan zodat je energiebalans in evenwicht blijft.

Voor wie is dit webinar bedoeld?

​Alle vrouwen die het moeilijk vinden om hun eigen talenten te zien. Als iemand jou vraagt waar je goed in bent of waar jouw sterktes liggen dan valt er (even) een stilte. Je vindt dat een ongelofelijk moeilijke vraag! Maar je zou je talenten (ja meervoud! 😁) wel heel graag leren kennen zodat je het maximale uit je eigen kunnen kan halen. Je wil efficiënt én met plezier leven en werken. 

Hoe deelnemen?

Je kan gratis deelnemen aan dit webinar maar je moet je wel vooraf registreren. Dit kan je doen via de inschrijfmodule hiernaast.

Dit webinar wordt LIVE uitgezonden. Lukt het je niet om erbij te zijn? Registreer je dan toch en ontvang na de live uitzending de link naar de opname. Deze blijft 5 dagen beschikbaar.

Wie ben ik? 

Ik ben Stefanie Jacobs, klinisch psycholoog en stress- & burn-outcoach. Ik heb Mix & Match Coaching opgericht zodat drukbezette vrouwen terug energiek en met plezier door het leven gaan

 

Mijn team en ik werken dus met vrouwen die een gezonde balans willen vinden en zichzelf niet meer in de weg willen staan.  

​​​Je gegevens
De gegevens die je hierboven invult zullen opgenomen worden in onze contactenlijst. Deze lijst gebruiken we om jou op de hoogte te brengen van andere webinars, (e-)coachings of andere acties van Mix & Match. Het spreekt voor zich dat je je te allen tijde opnieuw kan uitschrijven.

Mix&Match_Logo_Coaching.png

BEDRIJFSGEGEVENS

Mix & Match Consulting BV

Nieuwstraat 41 

2200 Herentals

Provincie Antwerpen

 

BTW: BE0732.890.428

IBAN: BE14 7360 6091 7983

BIC: KREDBEBB