LIVE webinar: maandag 21/03/2022 om 19u30
5 manieren om komaf te maken met je zelftwijfel   

In dit online webinar van 1,5u:

  • Onderzoek ik samen met jou waar jouw zelftwijfel vandaan komt.

  • Staan we stil bij de toxische invloed van belemmerende gedachten.

  • Geef ik je concrete tips & trics waar je zelf mee aan de slag kan gaan. 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

​Alle vrouwen die last hebben van een vervelend stemmetje in hun hoofd dat zegt: ik ben niet goed genoeg, ik kan dat niet, anderen zijn beter dan ik,... Je gaat gebukt onder deze zelftwijfel maar je bent klaar om terug de controle over je gedachten in handen te nemen. 

Hoe deelnemen?

  • Je kan deelnemen aan dit webinar door je vooraf te registreren. Dit kan je doen via de inschrijfmodule hiernaast. 

  • Om de webinar serie zo interactief mogelijk te houden is het aantal inschrijvingen beperkt tot 30 deelnemers. Wees er dus snel bij!

  • Je investeert € 15 voor 1,5 uur aan nuttige tips en trics om komaf te maken met die vervelende zelftwijfel. 

  • Het webinar wordt LIVE uitgezonden. Lukt het je niet om erbij te zijn? Registreer je dan toch en ontvang na de live uitzending de link naar de opname. Je kan ook bij de replay nog vragen stellen.

Studio Content - Mix & Match-46.jpg

Wie ben ik? 

Ik ben Stefanie Jacobs, klinisch psycholoog en stress- & burn-outcoach. Ik heb Mix & Match Coaching opgericht zodat drukbezette vrouwen terug energiek en met plezier door het leven gaan

 

Mijn team en ik werken dus met vrouwen die een gezonde balans willen vinden en zichzelf niet meer in de weg willen staan.  

​​​Je gegevens
De gegevens die je hierboven invult zullen opgenomen worden in onze contactenlijst. Deze lijst gebruiken we om jou op de hoogte te brengen van andere webinars, (e-)coachings of andere acties van Mix & Match. Het spreekt voor zich dat je je te allen tijde opnieuw kan uitschrijven.